Co koupit? Samsung Galaxy SIII vs. iPhone 4/4s

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Xaness
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Co koupit? Samsung Galaxy SIII vs. iPhone 4/4s

Příspěvekod Xaness » 09 črc 2013 00:24

Dobrý deň,
chcel by som sa opýtať samotných užívateľov mobilných telefónov Samsung Galaxy SIII & iPhone 4/4s.
Rozhodujem sa nad kúpou týchto 2 smartphonov. Radšej by som bral iOS s iPhone 4, pretože Android mi príde horší a iOS mi príde proste lepší (mám niejaké skúsenosti s obidvoma systémami). V tomto smere by som však zvolil Samsung Galaxy SIII. Čo je podľa Vás lepšie ? :)

-X.
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 09 črc 2013 15:42, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis

Reklama
Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Re: Pomoc při výběru.

Příspěvekod Tomina » 09 črc 2013 13:29

iPhone 4 je starý a poměrně i slabý model. Čili na hry zapomeň. S3 jsem měl a byl jsem VELMI spokojený!! Většina her bez záseku, prostě za tu cenu bezkonkurenční železo. Android sice nebyl tak dobře odladěný, ale furt lepší, jak na S4.

Zkus do svého rozhodování přidat i WP8 :-) (Taková Lumia 820 by ti udělala velkou službu, rozhodně větší, jak starý a prťavý iPhone 4)

akem
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod akem » 09 črc 2013 13:33

Mám teď nějaký čas S3 a můžu ho jen doporučit! Jsem velmi spokojen s rychlostí, foťákem i výdrží. Jedno mínus co jsem zatím našel, je špatná čitelnost displeje na sluníčku.
Říkám co si myslím a myslím si co chci...

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1

Xaness
nováček
Stav:

Příspěvekod Xaness » 09 črc 2013 14:28

Ďakujem za názory :)
Určite nad tým porozmýšľam, ale ako spomínal Tomina, WP8 mi vôbec nevyhovuje :/ . Buď android alebo iOS.

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 09 črc 2013 15:06

Možná je to tím, že jsi WP8 nedal šanci jej blíže poznat. Já byl zarytý Androiďák, ale WP8 je opravdu jiná liga. Rychlost, plynulost..perfekt :-)

Xaness
nováček
Stav:

Příspěvekod Xaness » 09 črc 2013 15:12

iOS je tiež rýchlosť a plynulosť, no k tomu ešte jednoduchosť :)
Ide mi o to, že na WP8 nieje také množstvo aplikácii ako napr. na android & iOS.
A ja niesom zarytý androiďák :"DD

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 09 črc 2013 15:19

Ano, iOS je prostě pro ovce.. :-D
Ale né, v poho, každý má rád něco jiného. V tomto případě ale bude lepší S3, protože ten výkon zvláště ve hrách je luxusní. Pokud nemáš na iPhone 5, bude pro tebe starší generace opravdu na nic..

Ad aplikace pro WP8: bohužel tohle si myslí hodně lidí a přitom to není vůbec pravda. Jediné, co mi chybi je appka pro ZUNO a Ge Money Bank, jinak všechny, co jsem měl na Androidu, mám i ve WP8. Aplikací je opravdu dostatek a hlavně - kvalitní..zkus o tom jen na chvíli popřemýšlet a odprostit se od špatné pověsti desktopových Windows...

akem
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Re: Co koupit? Samsung Galaxy SIII vs. iPhone 4/4s

Příspěvekod akem » 09 črc 2013 15:59

Já sám jsem přemýšlel o Lumii 920 a odradila mě zkušenost kolegy s HTC Radar WP7.5 kde to moc dobře nefungovalo. Jinak se mi WP8 hodně líbí, ale nějak jsem se do toho neudvážil zatím jít...

jinak iPhone 4 jsem pořídil manželce a mám klid :) Je spokojená, protože je to jednoduché na ovládání a má to pěknej displej, protože data využívá minimálně, tak jí vydrží na baterka na jedno nabití 4 dny a možná i víc... Já bych to ale nechtěl
Říkám co si myslím a myslím si co chci...

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Re: Co koupit? Samsung Galaxy SIII vs. iPhone 4/4s

Příspěvekod Tomina » 09 črc 2013 20:28

Srovnávejte srovnatelné, WP 7.5 a WP8 je nesrovnatelné, protože WP8 je naprosto jiná liga. Navíc, když WP, tak jedině od Nokie, protože jedině ty přidávají perfektní aplikace zdarma.
Strach je zbytečný, sám jsem se bál také, ale risk byl v tomto případě opravdu zisk. Ovšem, co vyhovuje mě, nemusí vyhovovat druhému. Každopádně už to, že jsem byl 4 roky uživatelem Androidu, měl jsem nespočet telefonů a pro Android jsem i vyvíjel svědčí o tom, že já jiný systém nepochválím, pokud není skutečně dobrý :-)

iPhone pro manželku - jo, to jsi vystihl. Pro ženský ideální..pro chlapa či kluka asi fakt né :-D :-))

556996324
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod 556996324 » 14 črc 2013 00:57

Tomina píše:Možná je to tím, že jsi WP8 nedal šanci jej blíže poznat. Já byl zarytý Androiďák, ale WP8 je opravdu jiná liga. Rychlost, plynulost..perfekt :-)

Ale Android je taky rychlý, plynulý a perfektní,

A iPhone 4 má "prťavý" displej možná pro někoho. Pro mě by byl třeba ideální 8)

Tomina píše:Srovnávejte srovnatelné, WP 7.5 a WP8 je nesrovnatelné, protože WP8 je naprosto jiná liga. Navíc, když WP, tak jedině od Nokie, protože jedině ty přidávají perfektní aplikace zdarma.
Strach je zbytečný, sám jsem se bál také, ale risk byl v tomto případě opravdu zisk. Ovšem, co vyhovuje mě, nemusí vyhovovat druhému. Každopádně už to, že jsem byl 4 roky uživatelem Androidu, měl jsem nespočet telefonů a pro Android jsem i vyvíjel svědčí o tom, že já jiný systém nepochválím, pokud není skutečně dobrý :-)

iPhone pro manželku - jo, to jsi vystihl. Pro ženský ideální..pro chlapa či kluka asi fakt né :-D :-))

Tak jasný, že jedině Nokie, protože žádný jiný WP ani vlastně nejsou. Jedině Nokia pořád věří, že s WP prorazí.

Za mě teda SG SIII.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • iPhone 4K/60FPS na Samsung A55/56
    od AirCrew » 03 bře 2025 16:46 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    4
    5712
    od Martab Zobrazit poslední příspěvek
    04 bře 2025 09:42
  • iOS 18 iPhone XS Max
    od Søren » 18 zář 2024 20:29 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    8
    4578
    od Søren Zobrazit poslední příspěvek
    19 zář 2024 21:59
  • iPhone 16 Pro Max
    od Søren » 04 srp 2024 02:33 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    0
    3395
    04 srp 2024 02:33
  • Přenesení dat iphone
    od Arnold91 » 01 říj 2024 14:54 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    5
    3104
    od falco_dee Zobrazit poslední příspěvek
    02 říj 2024 11:25
  • iPhone 16 Pro Max oplati sa?
    od Søren » 20 zář 2024 00:27 » v P: Vše ostatní
    2
    3894
    19 říj 2024 12:29

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”