Dobrý deň,
chcel by som sa opýtať samotných užívateľov mobilných telefónov Samsung Galaxy SIII & iPhone 4/4s.
Rozhodujem sa nad kúpou týchto 2 smartphonov. Radšej by som bral iOS s iPhone 4, pretože Android mi príde horší a iOS mi príde proste lepší (mám niejaké skúsenosti s obidvoma systémami). V tomto smere by som však zvolil Samsung Galaxy SIII. Čo je podľa Vás lepšie ? :)
-X.
Co koupit? Samsung Galaxy SIII vs. iPhone 4/4s
Co koupit? Samsung Galaxy SIII vs. iPhone 4/4s
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 09 črc 2013 15:42, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Pomoc při výběru.
iPhone 4 je starý a poměrně i slabý model. Čili na hry zapomeň. S3 jsem měl a byl jsem VELMI spokojený!! Většina her bez záseku, prostě za tu cenu bezkonkurenční železo. Android sice nebyl tak dobře odladěný, ale furt lepší, jak na S4.
Zkus do svého rozhodování přidat i WP8
(Taková Lumia 820 by ti udělala velkou službu, rozhodně větší, jak starý a prťavý iPhone 4)
Zkus do svého rozhodování přidat i WP8

Mám teď nějaký čas S3 a můžu ho jen doporučit! Jsem velmi spokojen s rychlostí, foťákem i výdrží. Jedno mínus co jsem zatím našel, je špatná čitelnost displeje na sluníčku.
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
Ďakujem za názory :)
Určite nad tým porozmýšľam, ale ako spomínal Tomina, WP8 mi vôbec nevyhovuje :/ . Buď android alebo iOS.
Určite nad tým porozmýšľam, ale ako spomínal Tomina, WP8 mi vôbec nevyhovuje :/ . Buď android alebo iOS.
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Možná je to tím, že jsi WP8 nedal šanci jej blíže poznat. Já byl zarytý Androiďák, ale WP8 je opravdu jiná liga. Rychlost, plynulost..perfekt 

iOS je tiež rýchlosť a plynulosť, no k tomu ešte jednoduchosť :)
Ide mi o to, že na WP8 nieje také množstvo aplikácii ako napr. na android & iOS.
A ja niesom zarytý androiďák :"DD
Ide mi o to, že na WP8 nieje také množstvo aplikácii ako napr. na android & iOS.
A ja niesom zarytý androiďák :"DD
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ano, iOS je prostě pro ovce..
Ale né, v poho, každý má rád něco jiného. V tomto případě ale bude lepší S3, protože ten výkon zvláště ve hrách je luxusní. Pokud nemáš na iPhone 5, bude pro tebe starší generace opravdu na nic..
Ad aplikace pro WP8: bohužel tohle si myslí hodně lidí a přitom to není vůbec pravda. Jediné, co mi chybi je appka pro ZUNO a Ge Money Bank, jinak všechny, co jsem měl na Androidu, mám i ve WP8. Aplikací je opravdu dostatek a hlavně - kvalitní..zkus o tom jen na chvíli popřemýšlet a odprostit se od špatné pověsti desktopových Windows...

Ale né, v poho, každý má rád něco jiného. V tomto případě ale bude lepší S3, protože ten výkon zvláště ve hrách je luxusní. Pokud nemáš na iPhone 5, bude pro tebe starší generace opravdu na nic..
Ad aplikace pro WP8: bohužel tohle si myslí hodně lidí a přitom to není vůbec pravda. Jediné, co mi chybi je appka pro ZUNO a Ge Money Bank, jinak všechny, co jsem měl na Androidu, mám i ve WP8. Aplikací je opravdu dostatek a hlavně - kvalitní..zkus o tom jen na chvíli popřemýšlet a odprostit se od špatné pověsti desktopových Windows...
Re: Co koupit? Samsung Galaxy SIII vs. iPhone 4/4s
Já sám jsem přemýšlel o Lumii 920 a odradila mě zkušenost kolegy s HTC Radar WP7.5 kde to moc dobře nefungovalo. Jinak se mi WP8 hodně líbí, ale nějak jsem se do toho neudvážil zatím jít...
jinak iPhone 4 jsem pořídil manželce a mám klid :) Je spokojená, protože je to jednoduché na ovládání a má to pěknej displej, protože data využívá minimálně, tak jí vydrží na baterka na jedno nabití 4 dny a možná i víc... Já bych to ale nechtěl
jinak iPhone 4 jsem pořídil manželce a mám klid :) Je spokojená, protože je to jednoduché na ovládání a má to pěknej displej, protože data využívá minimálně, tak jí vydrží na baterka na jedno nabití 4 dny a možná i víc... Já bych to ale nechtěl
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Co koupit? Samsung Galaxy SIII vs. iPhone 4/4s
Srovnávejte srovnatelné, WP 7.5 a WP8 je nesrovnatelné, protože WP8 je naprosto jiná liga. Navíc, když WP, tak jedině od Nokie, protože jedině ty přidávají perfektní aplikace zdarma.
Strach je zbytečný, sám jsem se bál také, ale risk byl v tomto případě opravdu zisk. Ovšem, co vyhovuje mě, nemusí vyhovovat druhému. Každopádně už to, že jsem byl 4 roky uživatelem Androidu, měl jsem nespočet telefonů a pro Android jsem i vyvíjel svědčí o tom, že já jiný systém nepochválím, pokud není skutečně dobrý
iPhone pro manželku - jo, to jsi vystihl. Pro ženský ideální..pro chlapa či kluka asi fakt né
)
Strach je zbytečný, sám jsem se bál také, ale risk byl v tomto případě opravdu zisk. Ovšem, co vyhovuje mě, nemusí vyhovovat druhému. Každopádně už to, že jsem byl 4 roky uživatelem Androidu, měl jsem nespočet telefonů a pro Android jsem i vyvíjel svědčí o tom, že já jiný systém nepochválím, pokud není skutečně dobrý

iPhone pro manželku - jo, to jsi vystihl. Pro ženský ideální..pro chlapa či kluka asi fakt né

Tomina píše:Možná je to tím, že jsi WP8 nedal šanci jej blíže poznat. Já byl zarytý Androiďák, ale WP8 je opravdu jiná liga. Rychlost, plynulost..perfekt
Ale Android je taky rychlý, plynulý a perfektní,
A iPhone 4 má "prťavý" displej možná pro někoho. Pro mě by byl třeba ideální

Tomina píše:Srovnávejte srovnatelné, WP 7.5 a WP8 je nesrovnatelné, protože WP8 je naprosto jiná liga. Navíc, když WP, tak jedině od Nokie, protože jedině ty přidávají perfektní aplikace zdarma.
iPhone pro manželku - jo, to jsi vystihl. Pro ženský ideální..pro chlapa či kluka asi fakt né![]()
)
Tak jasný, že jedině Nokie, protože žádný jiný WP ani vlastně nejsou. Jedině Nokia pořád věří, že s WP prorazí.
Za mě teda SG SIII.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
iPhone 4K/60FPS na Samsung A55/56
od AirCrew » 03 bře 2025 16:46 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 5712
-