Huawei y300 Mike
Huawei y300 Mike
rad by som sa spyta mam huawei y300 a nainstaloval som si battery doctor pozrel som sa na jadra ale na druhom jadre mi pise ze spanok a neviem preco prikladam fotku prosim ak niekto vie mi poradit tak budem rad
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Huawei y300 Mike
Ten procesor bude mít určitě nějakou šetřící funkci kvůli baterce, takže když neni druhý jádro potřeba, tak se prostě vypne.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
no ale ako zistim ze ci ide alebo ako ho zapnut proste abi som m al istotu ze fakci a pod to je cele a este neco je dobra volaba ten huawei y300 mas stim skusenosti ja som mal do teraz len htc desire x alebo sony ericson liwe volkman tak neviem
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já ten telefon dokonce mám a už bych si ho znova nekoupil. Nevim čim to, ale asi po půl roce používání se mi celej telefon seká a to tam nemám ani moc aplikací. Jinak co se týče vybavení za tu cenu je to super. Radši bych si něco připlatil a koupil třeba Samsung Galaxy Trend nebo SIII Mini.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Y300 je v levných Androidech to nejhorší, co lze koupit. Podprůměrný displej, špatná optimalizace, nulová podpora. Huawei umí dělat skvělé mobily, ale tohle mu těžce nevyšlo. S L520 je to neporovnatelné..
Jinak, jak zaznělo, pokud nejede na pozadí či popředí nějaká náročnější aplikace, tak se druhé jádro vypne. Nepátrej po tom, protože je to dáno továrně a nijak to nezměníš. Možná, kdybys tam natáhl nějakou ROMku, která tohle podporuje, ale nevím jakou má Y300 podporu na XDA..tuším, že nic moc
Jinak, jak zaznělo, pokud nejede na pozadí či popředí nějaká náročnější aplikace, tak se druhé jádro vypne. Nepátrej po tom, protože je to dáno továrně a nijak to nezměníš. Možná, kdybys tam natáhl nějakou ROMku, která tohle podporuje, ale nevím jakou má Y300 podporu na XDA..tuším, že nic moc

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”