Doporučte nový mobil Vyřešeno
Re: Doporučte nový mobil
Y300 sem měl v ruce a žádná světobornost. Těch 512MB RAM je na špatně optimalizovaný android 4+ prostě málo
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
Fotí průměrně. Přečti si recenzi na mobilenet.cz lepší neznám.. IPS, ale oproti IPS v jiných telefonech to není ono...
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Natáčet v HD standartně neumí. Když uděláš root/alternativní rom, pak se dá HD zajistit. Má IPS displey, nicméně to s ním není žádný sláva. A na fotky se můžeš kouknout nějaké na internetu focené Y300.
//Podle mého názoru, za ty peníze slušnej telefon.
//Podle mého názoru, za ty peníze slušnej telefon.
Naposledy upravil(a) Microsheep dne 08 zář 2013 12:48, celkem upraveno 1 x.
Takže myslíte, že se vyplatí připlatit cca 600 Kč a vzít Lumii 520?
Hlavně bych mobil využíval na tyto věci:
- WIFI
- měl by být plynulý
- kvalitnější fotografie a video v HD
- sledování filmů
- menší hry, nějaké 3D hry mě moc nelákají, spíš takový ty 2D zábavný
- přehrávání videí na YouTube (všechny!)
- 4" display
--- Doplnění předchozího příspěvku (Ned Zář 08, 2013 8:37 pm) ---
Tak jsem na fóru narazil na další zajímavý kousek, hlavně mi teda u něj něco nehraje. V čem je háček? http://www.here-shop.cz/lenovo-a820-qua ... p-577.html
Hlavně bych mobil využíval na tyto věci:
- WIFI
- měl by být plynulý
- kvalitnější fotografie a video v HD
- sledování filmů
- menší hry, nějaké 3D hry mě moc nelákají, spíš takový ty 2D zábavný
- přehrávání videí na YouTube (všechny!)
- 4" display
--- Doplnění předchozího příspěvku (Ned Zář 08, 2013 8:37 pm) ---
Tak jsem na fóru narazil na další zajímavý kousek, hlavně mi teda u něj něco nehraje. V čem je háček? http://www.here-shop.cz/lenovo-a820-qua ... p-577.html
Lumia 520 x Y300
Jo x Jo
Jo x bez alternativní ROM NE!
V cenové hladině je to vše stejně +-
Jo přehraje i HD u Y300 si nejsem jistý.
Jo x Jo
Jo x Jo
Jo x Jo
Jo x Jo
Jo x bez alternativní ROM NE!
V cenové hladině je to vše stejně +-
Jo přehraje i HD u Y300 si nejsem jistý.
Jo x Jo
Jo x Jo
Jo x Jo
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Y300 je velice průměrný, displejem podprůměrný telefon. Měl jsem jej chvíli na testy a jak mám Huawei velmi rád, tak mě Y300 opravdu silně odradila a zklamala.
L520 jsem měl, když použiješ hledání zde na foru, tak najdeš moje starší příspěvky o tomto telefonu, nyní mám L820, takže si v pohodě zahraji i nějaké ty hry. Herní základna narůstá velmi rychle, už je Modern Combat, Asphal, co nevidět bude NOVA i NFS. Díky lepší cenové politice se Lumie konečně začaly prodávat a vývojáři aplikací začínají konečně reagovat. Zatím nemám vůbec žádný problém, pokud tě WP8 zajímá více, regni se zde:
http://smartmania.cz/forum/viewforum.ph ... 255cee81e6
Já se tam dozvěděl spoustu věcí, třeba perfektní appku na baterku s live dlaždicí a hlavně - nežere baterii, jako ty ostatní - Battery Performance...
O WP8 si na netu počteš převážně negativní věci, také reakce kamarádů, či kolegů budou hodně hloupé, ale já si již zvykl, systém každému rád předvádím a rád lidem vyvracím omyly, hlavně iPhonistům..
Za sebe - rozhodně WP8, protože do 5 tis. nemá šanci narazit na slušně odladěný Android..číňani nejsou špatní, ale opět - je to čína a ta analogie s čínskými hadry tam prostě je, za málo peněz, hodně muziky, ale jen na chvíli. U ZOPO C2 praskají displeje, apod. Je to loterie...
EDIT: příkládám pár reálných fotek L520 z prodeje..třeba ti to pomůže udělat si obrázek..
L520 jsem měl, když použiješ hledání zde na foru, tak najdeš moje starší příspěvky o tomto telefonu, nyní mám L820, takže si v pohodě zahraji i nějaké ty hry. Herní základna narůstá velmi rychle, už je Modern Combat, Asphal, co nevidět bude NOVA i NFS. Díky lepší cenové politice se Lumie konečně začaly prodávat a vývojáři aplikací začínají konečně reagovat. Zatím nemám vůbec žádný problém, pokud tě WP8 zajímá více, regni se zde:
http://smartmania.cz/forum/viewforum.ph ... 255cee81e6
Já se tam dozvěděl spoustu věcí, třeba perfektní appku na baterku s live dlaždicí a hlavně - nežere baterii, jako ty ostatní - Battery Performance...
O WP8 si na netu počteš převážně negativní věci, také reakce kamarádů, či kolegů budou hodně hloupé, ale já si již zvykl, systém každému rád předvádím a rád lidem vyvracím omyly, hlavně iPhonistům..

Za sebe - rozhodně WP8, protože do 5 tis. nemá šanci narazit na slušně odladěný Android..číňani nejsou špatní, ale opět - je to čína a ta analogie s čínskými hadry tam prostě je, za málo peněz, hodně muziky, ale jen na chvíli. U ZOPO C2 praskají displeje, apod. Je to loterie...

EDIT: příkládám pár reálných fotek L520 z prodeje..třeba ti to pomůže udělat si obrázek..
Díky za vyčerpávající příspěvek. Včera jsem našel na netu další W8 mobil - http://www.alza.cz/huawei-ascend-w1-black-d413560.htm. Parametry, bych řekl, že překonává L520, jak je na tom doopravdy? Já nikdy Android ani W neměl, takže nemůžu posuzovat. 

- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Bacha na 4GB interní paměť! To je pro WP8 hraniční, doporučená je min. 8GB interní paměť. Já razím názor, že když WP8, tak Nokii, protože jedině ta přidává spousty super aplikací, jako perfektní navigaci a mapy HERE, Nokia kolekce, kde je spousta jinak ohonorovaných appek, grátis. Ta nedávná akvizice MS+Nokia dává jasně najevo, které spojení bude nejlepší. To samozřejmě u Androidu není ikdyž můžeme polemizovat, od kterého výrobce je ten Android nejlépe odladěný..Samsung to rozhodně nebude 

Jo ta navigace je celkem bombová i když nikdy nevyužiji tak se mi líbí 

Co když si nahraji na externí kartu filmi, delší videa přehrává plynule ?
Mám další dotaz, Nokia Lumia 520 je tedy jasný kandidát na W8, chtěl bych to ale porovnat s nějakým Androidem za cca stejnou cenu (4000 Kč), který by to v tomto případě byl? Zůžím tím svůj výběr na 2 telefony a z těch si vyberu.
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Z toho co jsem poznal, tak mě napadá sice starší, ale myslím si, že stále docela dobrý Huawei G300. Možná bychom našli i něco v ZTE, mám dojem, že se ještě stále prodává jejich model s CPU Intel Atom, ten také nemusí být špatný. Nevím, L520 mám odzkoušenou, G300 tedy také, koukni na recenzi, kterou jsem psal s kolegou:
http://www.svetandroida.cz/huawei-ascen ... ndu-201206
Nic moc jiného mě nenapadá, možná starší LG Optimus 2X s Tegrou 2, ale ten seženeš už jen na Aukru či u šedivek typu VK Servis, apod. Googli
http://www.svetandroida.cz/huawei-ascen ... ndu-201206
Nic moc jiného mě nenapadá, možná starší LG Optimus 2X s Tegrou 2, ale ten seženeš už jen na Aukru či u šedivek typu VK Servis, apod. Googli

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2528
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
19 srp 2024 13:38
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4166
-
od czTANIScz
Zobrazit poslední příspěvek
11 črc 2024 21:11
-
-
-
Jaké ochranné sklo na mobil?
od atari » 19 led 2025 18:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 2003
-