Mobil do 4000Kč
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Mobil do 4000Kč
@tux tak pak dej vedet jak to slape. Taky se rozhoduju co koupit.. Jeste premyslim nad tou ctyrkou, ale to lte tam je snad jeste horsi.
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
U Xiaomi je LTE na 800 MHz spíš okrajová záležitost, doteď jsme pro ně nebyli hlavní cíl vývozu.
Dle mě jsi koupil dobře.
Dle mě jsi koupil dobře.
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
Také jsem koupil, zítra mi přijde :)
Tak telefon mám od včerejška doma, zatím všechno šlape v pohodě, takže spokojenost. Žádný hry ani náročný aplikace jsem teda nezkoušel. LTE bez problému funguje, čeština je taky fajn.
Koukal jsem že teď už ho maj o 700 dražší, za 5188, takže jsem koupil akorát včas.
Jediný co mi nějak nejde je že mi nejde připojit k počítači ale to bude spíš problém s počítačem než s telefonem, protože v notebooku se normálně zobrazí, v počítačí nic a ve správci mi nejdou stáhnout ovladače. Možná je to kompatibilitou protože na ntb mám W8 a na PC W10, ale to časem nějak snad vyřeším.
Líbí se mi na něm matná folie která je na něm už předem nalepená, akorát mi přes ní nefunguje přední foťák, ale je mi líto ji sundat
Koukal jsem že teď už ho maj o 700 dražší, za 5188, takže jsem koupil akorát včas.
Jediný co mi nějak nejde je že mi nejde připojit k počítači ale to bude spíš problém s počítačem než s telefonem, protože v notebooku se normálně zobrazí, v počítačí nic a ve správci mi nejdou stáhnout ovladače. Možná je to kompatibilitou protože na ntb mám W8 a na PC W10, ale to časem nějak snad vyřeším.
Líbí se mi na něm matná folie která je na něm už předem nalepená, akorát mi přes ní nefunguje přední foťák, ale je mi líto ji sundat

Just Fucking Google It!
- HappyMental
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Ta matná fólie se má sundat, taky bych si ji tam ale klidně nechal.
Zkus v mobilu v nastaveni zapnout ladění USB. (obdobně jak u ostatních androidů, ale to určitě víš: nastavení->informace o zařízení->7x ťuknout na políčko s verzí MIUI, teď jdi zpět, odemklo se ti v "další nastavení" "pro vývojáře", kde povolíš ladění). Po připojení mobilu k PC v liště vyber MTP. Ono je MiPCSuite zdá se dělané pro čínskou ROM a na global dělá trochu problémy, takže jestli chceš využívat všechny vlastnosti MiPCSuite, doporučuji přeinstalovat ROM na MIUI CZ SK (mě to pomohlo) z miuios.cz, pokud to tam nemáš třeba už od prodejce (není to opravdu nic těžkého, jsou na to podrobné návody krok po kroku).

Zkus v mobilu v nastaveni zapnout ladění USB. (obdobně jak u ostatních androidů, ale to určitě víš: nastavení->informace o zařízení->7x ťuknout na políčko s verzí MIUI, teď jdi zpět, odemklo se ti v "další nastavení" "pro vývojáře", kde povolíš ladění). Po připojení mobilu k PC v liště vyber MTP. Ono je MiPCSuite zdá se dělané pro čínskou ROM a na global dělá trochu problémy, takže jestli chceš využívat všechny vlastnosti MiPCSuite, doporučuji přeinstalovat ROM na MIUI CZ SK (mě to pomohlo) z miuios.cz, pokud to tam nemáš třeba už od prodejce (není to opravdu nic těžkého, jsou na to podrobné návody krok po kroku).
I use Arch BTW
Ladění mám zaplý. Problém bude v počítači když mi to na notebooku v pohodě chodí. ROMku se mi přeianstalovávat nechce, MiSuite byl spíš takovej pokus o to jestli se ten telefon připojí.
Just Fucking Google It!
kup radši xiaomi, nebo koukni ještě na honory.. ty jsou celkem fajn.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Než odpovíš, přečti si v jaké fázi téma je, tady už má mobil doma...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2522
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
19 srp 2024 13:38
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4158
-
od czTANIScz
Zobrazit poslední příspěvek
11 črc 2024 21:11
-
-
-
Jaké ochranné sklo na mobil?
od atari » 19 led 2025 18:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 1997
-