Aký mobil máte?
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Víš, nikdo mě zatím nepřesvědčil, že foťák a kamera v jeho telefonu je minimálně stejných kvalit, jako ty moje, co mám v brašnách. Nikomu se nepodařilo totéž v porovnání jeho telefonu a nahrávacího studia pana Janečka FranzKavkaz v Domažlicích (Michale, zdravím). Nikdo mi zatím nedokázal předvést hru a film, na svém telefonu, aniž bych musel týrat oči sešlé věkem při snaze rozeznat třeba jen titulek nabádající ke spuštění. Možná je opravdu nutné pro život mít multifunkční stanici s miniaturním displejem a stovkou ještě prťavějších kláves. Věřím však, že čas dá za pravdu mně, staromilci monofunčních přístrojů. Utvrzuje mě v tom vzpomínka na vývoj kalkulaček. Když jsem viděl první, někdy před třiceti lety, tak byla veliká, ze zeleným elektroluminiscenčním displejem a uměla jen sčítat, odčítat, násobit a dělit. Pak přišli LEDky a displej bylo možné zmenšit, rovněž integráče se zmenšovaly. Po nástupu tekutých krystalů začal boj o prvenství, kdo vyrobí nejmenší kalkulačku, kdy jsem se hrdě nosil s hodinkami s kalkulačkou, kde se klávesy musely mačkat sirkou, jak byly malé. Dnes mám na stole obrovské monstrum s pohodlně velikými klávesami a 30ti milimetrovým displejem. A stejně tak to půjde, alespoň si myslím, i s telefony. Svět si vyzkouší, co se tam dá napěchovat a pak se zase vrátí k monofunkcím. A komerční úspěch té nejblbější Motoroly mě utvrzuje v tom, že ta doba se blíží
Co je však nejdůležitější, je to, že každý si může koupit to, co opravdu potřebuje a využije. Stejně tak, jako někdo jezdí na skůtru a jiný v pohodlném autě.

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mám VERTU Signature.Byla za dobrou cenu s tarifem Nabito 300 u Vodafone. Štve mne jenom,že nemá češtinu. 

Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Ne nechci tvrdit, že co mám v telefonu nahradí plně věci které jmenuješ, ale např foťák s 3 mega mi k práci velice dobře postačí a nemusím tahat ještě další větší škatulku. Hlavně nevím kdy ho zrovna budu potřebovat. O videokameře se nemá cenu bavit je v tel. o ničem.
Je tam dost věcí, které ti dá se říct nouzově pomohou. (když nemáš zrovna po ruce tu dodávku
)
No v něčem máš pravdu protože jsou tam věci které jsou v tomto provedení o ničem.
A rýpnout si do staromilce také není k zahození.

Je tam dost věcí, které ti dá se říct nouzově pomohou. (když nemáš zrovna po ruce tu dodávku

No v něčem máš pravdu protože jsou tam věci které jsou v tomto provedení o ničem.
A rýpnout si do staromilce také není k zahození.

- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Doktore, já to beru. Jsem technik, takže vítám jakýkoliv pokrok a zírám v tichém úžasu, jak to tam ty kurvy dostaly...
Jsou to však věci, bez kterých se rád obejdu, protože "vše v jednom", je vždy na úkor něčeho a tím něčím je většinou kvalita výsledku.
No a navíc, nikdy není zahození na..at pár mladomilců (i když v tomto případě, nic moc)

No a navíc, nikdy není zahození na..at pár mladomilců (i když v tomto případě, nic moc)

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Pohlaví:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 18
- 4866
-
od faraon
Zobrazit poslední příspěvek
13 čer 2025 19:21
-
- 1
- 2518
-
od petr22
19 srp 2024 13:38
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4154
-
od czTANIScz
11 črc 2024 21:11
-
-
-
Jaké ochranné sklo na mobil?
od atari » 19 led 2025 18:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 1992
-