Gogen TA7300 Vyřešeno

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

vladimirator
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: leden 13
Pohlaví: Nespecifikováno

Gogen TA7300

Příspěvekod vladimirator » 18 bře 2013 17:03

Prosím kdo ví jak se natvrdo resetuje tenhle tablet Gogen TA7300,na faktory nastavení?Děkuji předem za pomoc



Reklama
Uživatelský avatar
Cleric
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1973
Registrován: červen 12
Bydliště: Kolín
Pohlaví: Muž

Re: Gogen TA7300

Příspěvekod Cleric » 18 bře 2013 17:10

Tady to máš
Obrázek
Fractal D. Meshify C TG MB Gigabyte AX370 K5 CPU AMD Ryzen 5 2600 GPU MSI GTX 1060 GAMING X 6GB RAM G.SKill Aegis 16GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 240 GB HDD 2 TB + 500 GB PSU Be quiet! 11 550W Mobil Apple iPhone 7 128 GB Tablet Huawei MediaPad M5 8.4"

vladimirator
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: leden 13
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Gogen TA7300

Příspěvekod vladimirator » 18 bře 2013 17:25

Myslím ten ,že se vrátí původní tovární nastavení,tady tohle je jenom při zamrznutí. Jmenuje se to taky HARDRESET nebo tak nějak.

Uživatelský avatar
Cleric
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1973
Registrován: červen 12
Bydliště: Kolín
Pohlaví: Muž

Re: Gogen TA7300

Příspěvekod Cleric » 18 bře 2013 17:31

Já ti rozuměl že chceš soft reset. Hard reset najdeš v nastavení - zálohování a obnovení dat. Tam by to mělo být a nebo taky v zabezpečení.
Fractal D. Meshify C TG MB Gigabyte AX370 K5 CPU AMD Ryzen 5 2600 GPU MSI GTX 1060 GAMING X 6GB RAM G.SKill Aegis 16GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 240 GB HDD 2 TB + 500 GB PSU Be quiet! 11 550W Mobil Apple iPhone 7 128 GB Tablet Huawei MediaPad M5 8.4"

vladimirator
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: leden 13
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Gogen TA7300

Příspěvekod vladimirator » 18 bře 2013 17:34

Ještě jedna maličkost_nedostanu se do menu.Je tam zakousaný heslo při spuštění. Někdo to dělá,že drží reset třeba 10sekund a celé se to přebootuje na tovární nastavení.Projel jsem net a nemužu to nikde najít.Proto tady prosíííím.

Je tam Android

Uživatelský avatar
Cleric
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1973
Registrován: červen 12
Bydliště: Kolín
Pohlaví: Muž

Re: Gogen TA7300

Příspěvekod Cleric » 18 bře 2013 17:53

Tak to potom jedině jít na tyto stránky http://www.gogen.cz/produkty/dotykovy-tablet/dotykovy-tablet-gogen-ta-7300.html a přehrát stávající firmware. Tím dojde k úplnému smazání a nahrání základu.
Fractal D. Meshify C TG MB Gigabyte AX370 K5 CPU AMD Ryzen 5 2600 GPU MSI GTX 1060 GAMING X 6GB RAM G.SKill Aegis 16GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 240 GB HDD 2 TB + 500 GB PSU Be quiet! 11 550W Mobil Apple iPhone 7 128 GB Tablet Huawei MediaPad M5 8.4"

vladimirator
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: leden 13
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Gogen TA7300

Příspěvekod vladimirator » 18 bře 2013 18:02

Díky,
zkusím to,ale myslím jak se nedostanu do menu tabletu tak tam nic nepošlu.Odepíšu jak to dopadlo.

Uživatelský avatar
Cleric
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1973
Registrován: červen 12
Bydliště: Kolín
Pohlaví: Muž

Re: Gogen TA7300

Příspěvekod Cleric » 18 bře 2013 18:11

Snad budeš mít štěstí a nový firmware se bude nahrávat při vypnutém tabletu. Dneska jsem totiž updatoval svého Saneie. Jak jsem se koukal oba mají CPU RockChip, tak to snad bude stejný.
Fractal D. Meshify C TG MB Gigabyte AX370 K5 CPU AMD Ryzen 5 2600 GPU MSI GTX 1060 GAMING X 6GB RAM G.SKill Aegis 16GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 240 GB HDD 2 TB + 500 GB PSU Be quiet! 11 550W Mobil Apple iPhone 7 128 GB Tablet Huawei MediaPad M5 8.4"

vladimirator
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: leden 13
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Gogen TA7300

Příspěvekod vladimirator » 18 bře 2013 18:49

Stejný to není ,při připojení na usb se sám zapne a program na přehrání firmwaru nenajde zařízení.V návodu je ,že mám přejít na nastavení a úložiště.-to se nechytám protože se tam nedostanu.Je to zapeklité!!

Uživatelský avatar
Cleric
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1973
Registrován: červen 12
Bydliště: Kolín
Pohlaví: Muž

Re: Gogen TA7300

Příspěvekod Cleric » 18 bře 2013 19:05

To mi taky dělal že se sám zapnul po připojení. Musíš jej vypnout ještě jednou.

--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Bře 2013 19:06) ---

Hodně záleží co máš napsáno v návodu, ze zkušenosti vím že Ladění USB je již zapnuté.
Fractal D. Meshify C TG MB Gigabyte AX370 K5 CPU AMD Ryzen 5 2600 GPU MSI GTX 1060 GAMING X 6GB RAM G.SKill Aegis 16GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 240 GB HDD 2 TB + 500 GB PSU Be quiet! 11 550W Mobil Apple iPhone 7 128 GB Tablet Huawei MediaPad M5 8.4"

vladimirator
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: leden 13
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Gogen TA7300

Příspěvekod vladimirator » 18 bře 2013 19:11

ale když to vypnu tak stejně PC nerozpozná zařízení a ten firmware není kam narvat.

--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Bře 2013 19:17) ---

Tahle frajeřina se mi tam píše

--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Bře 2013 19:20) ---

Ještě chvilku a jdu na něj se šroubovákem :-)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
Cleric
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1973
Registrován: červen 12
Bydliště: Kolín
Pohlaví: Muž

Re: Gogen TA7300

Příspěvekod Cleric » 18 bře 2013 19:27

Bohužel víc jsem nenašel. Nemůžu ani dohledat nějaký návod přes která tlačítka se dělá dvoj či trojhmat aby jsi mohl vlést do recovery. Zkus prostudovat návody na českých stránkách Gogen nebo jim o pomoc napsat na support.
Fractal D. Meshify C TG MB Gigabyte AX370 K5 CPU AMD Ryzen 5 2600 GPU MSI GTX 1060 GAMING X 6GB RAM G.SKill Aegis 16GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 240 GB HDD 2 TB + 500 GB PSU Be quiet! 11 550W Mobil Apple iPhone 7 128 GB Tablet Huawei MediaPad M5 8.4"


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • HBO GO v Gogen TV
    od Snake » 19 pro 2017 00:22 » v Vše ostatní (sw)
    2
    495
    od petr22
    20 pro 2017 12:23

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host