Zdravím PC-HELP, přibližně před rokem (cca v srpnu) jsem si koupil nový mobil. A před měsícem se začal strašně sekat, aplikace neodpovídají a musím je většinou po 10ti minutách vypnout. Vrátil jsem mobil do továrního nastavení ale je to ještě horší než před tím. Ještě jsem stáhnul NQ android booster a většinou když dám to tlačítko na zavření zbytečných aplikací tak z 86% vytížené paměti RAM se to stáhne maximálně na 60%. Antivir jsem spustil a prohledal mobil ale žádný vir nenalezen. Více nevím co bych k tomu řekl kdyžtak informace ještě dodám. A tím bych prosil o radu jak to alespoň trochu zrychlit. Na reklamaci se mi to dávat nechce.
Díky všem co mi poradí a pozdravem Hondzi.
SE Xperia Neo V - šíleně pomalý
Re: SE Xperia Neo V - šíleně pomalý
Jak moc ho máš "zaprasený" aplikacemi ?
Nevím nějakému Android Boosteru bych nevěřil.
Odinstaluj co není potřeba, máš zahlcenou paměť.
Nevím nějakému Android Boosteru bych nevěřil.
Odinstaluj co není potřeba, máš zahlcenou paměť.
Asus M5A78L-M LX V2
AMD Athlon II X4 640
8GB DDR3 1333MHz
MSI Radeon HD5670 Cyclone 1G
Windows 10 Pro 64-bit
AMD Athlon II X4 640
8GB DDR3 1333MHz
MSI Radeon HD5670 Cyclone 1G
Windows 10 Pro 64-bit
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: SE Xperia Neo V - šíleně pomalý
Je to tím, že máš v relativně slabém telefonu miliardu totálně imbecilních aplikací. Vyhoď prosím Tě ten antivir. Ten je bez rootu naprosto k ničemu. Navíc viry pro Android je utopie. Když nebudeš z Play Store stahovat neověřený aplikace, nemáš šanci se nakazit. Viry pro Anroid nejsou, max. mallware.
Vyndej z telefonu paměťovku, zazálohuj si kontakty či SMS a udělej kompletní reset telefonu. Ten musí 100% pomoct. V PC si otestuj paměťovku a promaž jí od balastu a zbytků instalací aplikací, který již nepoužíváš..
Vyndej z telefonu paměťovku, zazálohuj si kontakty či SMS a udělej kompletní reset telefonu. Ten musí 100% pomoct. V PC si otestuj paměťovku a promaž jí od balastu a zbytků instalací aplikací, který již nepoužíváš..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3118
-
od JHH1977
Zobrazit poslední příspěvek
02 bře 2025 19:45