Jak připojit Mobil k Pc ?
Jak připojit Mobil k Pc ?
potřeboval bych poradit koupil jsem si nový telefon a když ho chci připojit k Pc přes datový kabel tak se mi vůbec nezobrazí že sem ho připojil nevíte čim by to mohlo bejt ?
Tímhle: http://mobilforum.mobilmania.cz/index.php
Mimochodem: věštit tu neumíme.
Mimochodem: věštit tu neumíme.
- briza
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
V podstate to muze byt spousta pricin od nenainstalovaneho ovladace,pres vadny kabel/telefon,az po vrtosivy telefon.Musel bys specifikovat co mas za telefon,jestlis dostal kabel rovnou v baleni,nebo jsi ho dokupoval sam atd.Ovsem taky je potreba se smirit s tim,ze v nekterych pripadech si telefony ziji tak trochu vlastnim zivotem.Napr. ja mam Nokii 6230i,ktera podporuje mass storage,cili se mi po pripojeni hlasi jako dalsi disk a pro prenos souboru nemusim instalovat PC Suite,jako jsem to musel delat u starsi 6230.Ale ouha...telefon si se mnou obcas zalaskuje a na nejake mass storage kasle,takze PC Suite mam stale
a to uz jsem zkousel vse,od cisteni kontaktu na stycne plose pam karty az po vkladani papirku mezi baterku a pam.kartu,aby tam byla domackla opravdu nafest
pak jsem to vzdal a proste to neresim.Cili muze to byt vazne cimkoliv a pokud chces vazne pomoci,tak sem napis aspon to,co jsem psal vyse a treba s tim neco udelame.Jinak to forum,na ktere te odkazal krtenek je asi uplne ta nejlepsi volba,ale klidne to nafrkej i sem 

Chcete zažít teror?Pořiďte si JEZEVČÍKA!!!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2515
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
19 srp 2024 13:38
-
-
Jaké ochranné sklo na mobil?
od atari » 19 led 2025 18:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 1988
-
od atari
19 led 2025 18:18
-
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4152
-
od czTANIScz
11 črc 2024 21:11
-
-
- 7
- 2478
-
od zeus