Zdravím, dneska mám celý dan zkaženou náladu. Na serveru bazos.cz jsem se dohodl s prodejcem iPhone 5C na dobírce a ceně 9 500,- Kč. Vše vypadalo v pohodě jen do té doby, než jsem dnes otevřel balíček a zapnul telefon. Nemohl jsem uvěřit svým očím, byl to sprostý padělek s číny v ceně asi tak 1 500,- Kč. Když jsem mu pak volal, tak padaly jen časté výmluvy "Já tomu nerozumím, Já za to nemůžu, Vždyť jsem to tam uváděl" (Neuváděl nic, po telefonu mi i řekl že má záruku u Alzy a že je originál) a podobné kraviny, nepřistoupil na vrácení a peněz tak jsem mu začal vyhrožovat Policií. Tam ale tuším že nemá moc cenu jít, podám na něj trestný oznámení, on dostane při nejlepším nějakej trest, odpyká si ho a až potom může začít soud, kterej podle mě (Na mé náklady) taky nic nevyřeší. Proto se ptám, jak by jste postupovali v mém případě? Mám chuť tam teď zajet s pár známejma a rozbít mu hubu, bez pardonu. Ještě je to nějakej mladej cucák kterej ze mě udělal akorát blbce. Nevím jak jinak bych to měl řešit než tak že tam fyzicky přijedu a začnu to z něj vymáhat. Protože ten si mele svoje jak kafe mlejnek, zkoušel mu volat i známý právník a taky nic prostě mele, mele mele.
Za jaké koliv rady/Vymahačské služby vám budu vděčný. Teď mi totiž pracujou nervy a ne mozek takže je to možná tím.
Padělaný iPhone - Jak postupovat ? Vyřešeno
Padělaný iPhone - Jak postupovat ?
MacBook Pro 13 Retina TouchBar 2016
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
Re: Padělaný iPhone - Jak postupovat ?
Musíš mu napsat (spíše tvůj právník) co požaduješ a prokazatelně to doručit do jeho rukou. Pokud nebude reagovat, pak zbývá jen trestní oznámení + soudní žaloba. Pokud není zletilý, tak to doručit jeho zákonným zástupcům.
Ale pokud tohle neví tvůj právník, tak to je divnej právník.
Nikomu přes hubu nedávej, jinak skončíš na PČR mnohem dřív ty.
Ale pokud tohle neví tvůj právník, tak to je divnej právník.
Nikomu přes hubu nedávej, jinak skončíš na PČR mnohem dřív ty.
Ten balik jsi mel otevrit primo na poste, penize bys dostal okamzite zpet. A chtelo to hned kontaktovat Policii.
Kolegovi v podobnem pripade pomohlo, kdyz dotycnemu podvodnikovi zavolal jeden kamarad, Ukrajinec. Ve chvili kdy zacal mluvit bylo na druhem konci slyset, jak podvodnik dostal strach. Druhy den byly penize na ucte.
Kolegovi v podobnem pripade pomohlo, kdyz dotycnemu podvodnikovi zavolal jeden kamarad, Ukrajinec. Ve chvili kdy zacal mluvit bylo na druhem konci slyset, jak podvodnik dostal strach. Druhy den byly penize na ucte.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 14 led 2014 20:56, celkem upraveno 1 x.
Pokud zásilku převezmeš, tak je ČP už mimo hru. Ta se dá reklamovat nebo i nepřevzít, když je balík poničený. ČP přece nemá žádnou zodpovědnost za obsah a způsob zabalení zásilky (tedy pokud není evidentně špatně zabalena).
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Můžeš sem dát ten inzerát?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Neni mimo hru.
Reklamujes zasilku, ze jsi zaplatil za neco co ti nepatri, pridas protokol od PCR a penize mas do 30 dnu zpet.
Reklamujes zasilku, ze jsi zaplatil za neco co ti nepatri, pridas protokol od PCR a penize mas do 30 dnu zpet.
přijet osobně s někým namakaným s bouchačkou v podpaží a ve vší slušnosti otravovat, ale slušně jeho , jeho rodiče, sousedy, babičku s dědou, bejt sdílnej, bavit se se všema v hospodě o tom jaký podvody mladej dělá, pokud to bude obec uvidíš že to půjde rychle , pokud to bude anonymní město tak asi jít podat trestní oznámení na policii, kopii mu oskenovat a poslat. takový oznámení se dá vždycky stáhnout. A příště na dobírku nebrat, lidí co si na aukru něco koupili a nikdy to nedostali je mraky. naštěstí aukro za tohle ručí, bazary ne.
AMD Phenom II x6 1090T/ Noctua NH-C14
Asus Crosshair IV Formula / Corsair 2x4GB 2000 MHZ
ASUS R9280X-DC2T-3GD5 / 3x SAMSUNG SpinPoint F3 500GB
Fractal Design Define R4 / 3x NOCTUA NF-P12 PWM
3x EIZO S2202WHA-BK / Creative Gigaworks T20 Series II
Seasonic 760 X-series
Asus Crosshair IV Formula / Corsair 2x4GB 2000 MHZ
ASUS R9280X-DC2T-3GD5 / 3x SAMSUNG SpinPoint F3 500GB
Fractal Design Define R4 / 3x NOCTUA NF-P12 PWM
3x EIZO S2202WHA-BK / Creative Gigaworks T20 Series II
Seasonic 760 X-series
Tak hodně štěstí.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Již cena Tě měla varovat. Jinak, jakmile na poště převezmeš zásilku, tak s tím již pošta nic neudělá, pokud není zásilka poškozená prokazatelně při dopravě. Což asi není tento případ. Tady je dobrá rada drahá.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Tak si vem kamarády a zajeďte tam, samozřejmě ve vší slušnosti.
Zeptej se ho(s třemi kamarády v zádech) jestli ti vrátí peníze a uvidíš jak to dopadne
Samozřejmě pak můžeš říct, jestli to půjde dobrou nebo špatnou cestou. Samozřejmě špatnou cestou je myšleno podání žaloby ...
Zeptej se ho(s třemi kamarády v zádech) jestli ti vrátí peníze a uvidíš jak to dopadne

Samozřejmě pak můžeš říct, jestli to půjde dobrou nebo špatnou cestou. Samozřejmě špatnou cestou je myšleno podání žaloby ...
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
- Scofield_CZ
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
V životě bych si neobědnal nic z bazaru na dobírku. Vždy jen osobní převzetí + zkouška funkčnosti na místě.
PC1: Seasonic 620W|Intel Core i5 4590, 3,3 GHz |MB: MSI B85-G43|2x4GB + 2x8GB DDR3 1600MHz|MSI GeForce GTX 1060 6GB|Windows 10 Pro 64bit
PC2: Intel Core 2 Quad Q9550 2,83GHz|MB:GIGABYTE G41MT-D3|Kingston 4GB DDR3 1066MHz|nVida GeForce GTX650 1GB|Windows 10 64bit
PC2: Intel Core 2 Quad Q9550 2,83GHz|MB:GIGABYTE G41MT-D3|Kingston 4GB DDR3 1066MHz|nVida GeForce GTX650 1GB|Windows 10 64bit
Ty jo, díky všem za odpovědi. Právě že mám také kamaráda ukrajince shodou okolností tak to mě taky napadlo. Balík jsem otevřel na poště ale ona mi řekla že mám jít na Policajty ta pošťačka že s tím už nic neudělá.
Jinak zletilý asi je. Koukal jsem na jeho FB a chodí na střední a je z Mostu. Má tam ale fotku jak řídí auto a na takových 18-20 vypadá.
On už inzerát smazal ale můžu sem dát jeho ostatní :
http://mobil.bazos.cz/inzerat/31127391/ ... zaruka.php
Věřte že ani tenhle iPhone není origoš. Ten 5C vypadal taky na fotkách hodně věrohodně, rozdíl na první pohled není vůbec vidět, než na telefon šáhnete a zjistíte jak se seká.
Mám jeho číslo, facebook, mail, adresu, školu kam chodí všechno jsem už zjistil a asi to fakt vypadá na to že tam zajedu (Ve vší slušnosti)
Jinak zletilý asi je. Koukal jsem na jeho FB a chodí na střední a je z Mostu. Má tam ale fotku jak řídí auto a na takových 18-20 vypadá.
On už inzerát smazal ale můžu sem dát jeho ostatní :
http://mobil.bazos.cz/inzerat/31127391/ ... zaruka.php
Věřte že ani tenhle iPhone není origoš. Ten 5C vypadal taky na fotkách hodně věrohodně, rozdíl na první pohled není vůbec vidět, než na telefon šáhnete a zjistíte jak se seká.
Mám jeho číslo, facebook, mail, adresu, školu kam chodí všechno jsem už zjistil a asi to fakt vypadá na to že tam zajedu (Ve vší slušnosti)
MacBook Pro 13 Retina TouchBar 2016
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8