Poruchovost značky Prestigio
Poruchovost značky Prestigio
Jak jsou na tom s poruchovostí mobilní telefony Prestigio? Jsou na tom líp než třeba GoClever? Našel jsem jeden zajímavý mobil cena/výkon, akorát se bojím té velké poruchovosti a co jsem četl o tabletech, tak to nebylo zrovna na nejlepší úrovni. Kdyby to některe z vás zajímalo, konkrétně to je telefon http://www.exasoft.cz/prestigio-multiph ... 93587.html
Re: Poruchovost značky Prestigio
je to taková lepší čína. Ale je to určitě lepší než goclever
"Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se vůbec, budeš blbcem po celý život"
CPU: Intel Pentium 2030M @2.5GHz
GPU: AMD Radeon HD 8570M 2GB
RAM: 4GB 800MHz
NOTEBOOK Lenovo G500
CPU: Intel Pentium 2030M @2.5GHz
GPU: AMD Radeon HD 8570M 2GB
RAM: 4GB 800MHz
NOTEBOOK Lenovo G500
Kámoš má Prestigio a nestěžuje si. Poruchovost nevím, ale určitě lepší než GoClever. Má 5044 DUO a zpracování je na vynikající úrovni. Vypadá luxusně. Ten tvůj na tom asi nebude hůře. Jenom bych doplnil že 4GB vnitřní paměti není nic moc. I když budeš přesouvat aplikace na SD kartu, tak to skoro zaplníš. Samozřejmě záleží kolik budeš mít aplikací.
Štvě mě, že nemá 5" displej, ale 6". Nemám zrovna nějak moc velké ruce, ale to by mi zas tak nevadilo. Jde mi o pohodlí..
Tady je můj seznam mobilů, z kterých budu vybírat ke koupit a mezi nimi mám už právěi to Prestigio.
Google Nexus 4
Samsung Galaxy S3
LG Optimus G
Huawei Ascend G700
ZTE Grand S Flex
HTC One X
Xiaomi Red Rice (Hongmi)
ZOPO C3
Zopo ZP998C2
Oppo R819 ???
GoClever Insignia 5X
Prestigio MultiPhone PAP7600DUO
Tady je můj seznam mobilů, z kterých budu vybírat ke koupit a mezi nimi mám už právěi to Prestigio.
Google Nexus 4
Samsung Galaxy S3
LG Optimus G
Huawei Ascend G700
ZTE Grand S Flex
HTC One X
Xiaomi Red Rice (Hongmi)
ZOPO C3
Zopo ZP998C2
Oppo R819 ???
GoClever Insignia 5X
Prestigio MultiPhone PAP7600DUO
Osobne bych vzal Samsung S3, rychlej, kvalitni displej, dobtej fotak
Odesláno z mého HTC One pomocí Tapatalk
Odesláno z mého HTC One pomocí Tapatalk
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
Pokud neumíš dělat ROOT a neumíš si nahrát custom ROM, do S3 bych asi nešel. Začne se ti sekat po nějakém čase. Ale na druhou stranu jestli umíš, tak rozhodně jdi, velká podpora vývojářů. Jinak bych bral Xiaomi mi2S
- HelloMyFriends
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Vem si Galaxy s3 je mnohem lepší a má rozměry akorát, ten prestigio je skoro už tablet a moc těmto neznámým výrobcům nevěřím (Prestigio už je celkem známé ale raději bych vzal ten s3) MUJ NÁZOR
Já bych vzal Google Nexus 4 podle mě je dost dobrej, sám jsem ho už měl v rukou.
Chybama se člověk učí.
Ne ne ne, Samsung ne, spíše Lagsung. Buď Nexus 4 nebo něco z řady HTC One. ZTE Grand S Flex je za ty prachy taky bomba.
Největší kandidáti na koupi z mého seznamu, jsou prozatím tito: ZOPO ZP998/C2 a C3, Oppo R819 (ale není k sehnání v žádném českém/slovenském e-shopu) a to Prestigio MultiPhone PAP7600DUO.
rozhodne nexus 4, nebo pokud ti nevadi sense, tak htc one x, mel sem oba. sgs3 bych rozhodne nebral
ondoubek píše:Ne ne ne, Samsung ne, spíše Lagsung. Buď Nexus 4 nebo něco z řady HTC One. ZTE Grand S Flex je za ty prachy taky bomba.
Strašná bomba, se starým androidem.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Staré routery značky Zyxel mají kritickou zranitelnost
od postcd » 06 úno 2025 17:57 » v Vše ostatní (bezp) - 0
- 9234
-