Koupě telefonu s paušálem od O2

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

GhostCZ
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Koupě telefonu s paušálem od O2

Příspěvekod GhostCZ » 01 zář 2014 20:57

Dobrý večer,

jak můžete poznat podle názvu, chtěl bych nějakéj dobrej telefon s O2 paušálem ale bohužel nevím kterej by jsem měl vybrat a proto se obracím na vás, předem děkuji za odpověď.
Chybama se člověk učí.

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Koupě telefonu s paušálem od O2

Příspěvekod guest » 01 zář 2014 21:03

Když se tak pěkně ptáš, pak ti pěkně odpovím. Od O2 s paušálem nekupuj nic - vyvaruj se toho. Jestli nemáš koruny, pak si kup nějaký mobil na splátky a to i když třeba /ne vždy budeš muset zaplatit 10% navíc.

Potom si nějaký pušál najdeš a nepochybně výhodnější u jiných operátorů. Nevím jaké máš požadavky, ale paušál už dávno není výhodou!

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 01 zář 2014 21:32

Pokud si pořídíš paušál u O2, tak ten telefon dostaneš na splátky od essoxu. Má to jednu výhodu, zaplatíš na splátkách opravdu tolik, kolik ten telefon v O2 stojí, nezplatíš ani korunu navíc. Já mám od O2 tarif FREE CZ a platím 699,- Kč - neomezené volání, sms a 1,5GB netu. Myslím, že se moc neliší od konkurence. Záleží co využiješ.
Jinak O2 už nedělá co dřív, že si podepsal smlouvu a dostal si telefon třeba za korunu.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

GhostCZ
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod GhostCZ » 01 zář 2014 21:47

No tak já hlavně chci paušál od O2 protože ho má moje mámka,sestra a skoro všichni z rodiny, měli jsme i T-Mobile ale ten z nás i když je to zrušené tahá furt peníze.
Chybama se člověk učí.

guest

Příspěvekod guest » 01 zář 2014 21:50

S O2 mám mj. takové zkušenosti, že mi SMS do Rakouska účtovali jako hovory a reklamaci pochopitelně neuznali. Kdo by také na rakouské straně zjišťoval, zda jsem volal, anebo ne. Nepomohly ani výpisy přítelkyně, kde byla jasně vidět že ji přišla SMS.

Tak jsem zrušil účet a poslal jsem je do ........ Dneska volám do všech sítí za 1,25 a jsem spokojen.

P.S. Pokud od O2 přijde faktura za něco co jste neprovolali, neutratili, není dovolání !!! Zaplať a pak si stěžuj až do vánoc!

guest

Příspěvekod guest » 01 zář 2014 21:51

GhostCZ píše:No tak já hlavně chci paušál od O2 protože ho má moje mámka,sestra a skoro všichni z rodiny, měli jsme i T-Mobile ale ten z nás i když je to zrušené tahá furt peníze.

Jaké máš tedy požadavky?

GhostCZ
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod GhostCZ » 01 zář 2014 21:58

No takže nemusí to bejt nákej úplné drahej tarif, a z toho mobilu aby se dalo volat,posílat SMS,fotit a občas třeba zapnout nákou appku jako třeba YT, a aby to nebyl iPhone ještě jednou díky.
Chybama se člověk učí.

Těsňa
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Těsňa » 01 zář 2014 22:06

O2 bych se vyvaroval obloukem. Volání do ostatních síti ti poskytne i Vodafone či jiný operátor za menší či stejné peníze. Teď mě opět dorazili, přítelkyně ma o2 a otravuje ji jeden magor pres sms jak z mobilu tak z internetu. Za změnu čísla si o2 účtuje 603kč! To je opravdu vrchol.
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno

iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green

guest

Příspěvekod guest » 01 zář 2014 22:09

GhostCZ píše:No takže nemusí to bejt nákej úplné drahej tarif, a z toho mobilu aby se dalo volat,posílat SMS,fotit a občas třeba zapnout nákou appku jako třeba YT, a aby to nebyl iPhone ještě jednou díky.

Koukni na Tesco mobil.

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 01 zář 2014 22:13

Ten se podle mě vyplatí jenom, když máš clubcard a nebo slevu, když seš zaměstnanec.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

guest

Příspěvekod guest » 01 zář 2014 22:20

O2 jsou největší šmejdi, léta měli přemrštěné ceny a jelikož nebyla konkurence tak to šlo. Minulý rok se propadli a celý ten ansábl prodali. Nicméně i když se malinko polepšili, tak jsou to zloději a kdybych měl volat přes ně, tak si koupím pošzovní holuby!

Ten se podle mě vyplatí jenom, když máš clubcard a nebo slevu, když seš zaměstnanec.

Ano tu kartu musíš mít a musíš ji zaregistrovat a spojit s tel číslem. Nikdo tě nenutí tam nakupovat /i když bys asi měl/.

Koupíš si SIM, aktivuješ a převedeš číslo. Pak tu kartu spojíš s tím číslem a to je vše. Za 200,- dobití ti 200,- přidají a do všech sítí tedy voláš za 1,25. Já z O2 volal přítelkyní do Rakouska něco pře 20,- a nyní volám za 5 kaček.

A SMS do Rakouska mám za 2,50. To ale moc nepoužívám, píšu na číslo které má na FB a to mám zdarma. Takže třeba večer napíšu 30 SMS na FB zdarma.

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 01 zář 2014 22:23

Já sem s O2 nikdy problémy neměl a to sem u nich několik let.
Pravidla PC-Help

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”