Xiaomi Redmi Note vs Lumia 830 - nejlepsi mobil s fotakem

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

MachrCZ
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Xiaomi Redmi Note vs Lumia 830 - nejlepsi mobil s fotakem

Příspěvekod MachrCZ » 02 čer 2015 05:54

Ahoj.. uz jsem se zde ptal pred pul rokem co za mobil okolo 5000,- a nakonec jsme dosli k zaveru, ze Xiaomi Redmi Note, mobil jsem si take objednal pres Ebay, ale bohuzel jsem nepocital s celni spravou, ktera ho zadrzela a vydala by ho pouze za zaplaceni dane, coz byl dalsi litr... Telefon jsem nechal poslat zpet a dostal zpet penize a dale ziju na rozbite Nokii 500, kde mi nefunguje ani jedna klavesa, ma prasklej displej a telefon si dela absolutne co chce :D Otviraji se sami aplikace, vypina se, vybije se za par hodin atd.. :D

To teda byla pohadka na seznameni :D Nyni jsem se opet dostal do bodu, kdy chci novy a dobry telefon.. Chystam se se zenou na dovolenou a rad bych si konecne poridil pekne fotky z dovolene, takze hlavni je pro me kvalitni fotak. Planuji koupit i zrcadlovku, ale zatim bych rad vyuzival hlavne mobil..

Co jsem tak hledal tak nejlepsi se jevi NOKIA LUMIA 830, kde me hodne laka Windows Phone, vim ze Android bejva hodne zasekanej a na WP se nese jen sama chvala.. Chtel bych ho porovnat s jiz mojim dlouho vyhlidnutym Xiaomi Redmi Note eventuelne uz je to dlouha doba, doporucit nejaky uplne jiny...

Jsem v mobilech uplnej lajk.. nevim dle ceho srovnavat.. takze buh vam zehnej, vam znalcum, za pomoc nam blbum! :D

Díky moc
Díky za veškeré rady :)

Reklama
CharlieTheONE
Level 1
Level 1
Stav:

Re: Xiaomi Redmi Note vs Lumia 830 - nejlepsi mobil s fotake

Příspěvekod CharlieTheONE » 05 čer 2015 17:44

Tak za prvé Mobilní telefony byli a zatím jsou především na momentky ( a to díky nepříliš velkým čipum , objevuje se hodně šumu) takže pak v pc nečekej nějaké Extra pořádné snímky.

Jinak Windows Phone OS je pěkný avšak ne uplně komunitně otevřený .... jinak Lumie jsou podle mě Nej mobily na focení těch momentek ... zatím ... uvidíme co předvede Samsung a jeho RAW v G6.

jinak z Windows Phone:
Lumia 735: http://mobilni-telefony.heureka.cz/nokia-lumia-735/

kdyby jsi fakt chtěl lepší dělo a sehnal někde peníze nebo z bazaru tak na focení je dobrá ta LUMIA 1020

dále tady máš srovnání:
http://www.mobilmania.cz/clanky/vyplati ... fault.aspx

z Androidu který je více otevřený vývojářům a komunitě tak: p.s. stou zasekaností bych to zas tak moc nepřeháněl :D
bych se podíval po sony xperia Z,nebo samsung Galaxy S4
popř. mě teď napadl Huawei P8 Lite přináší novou technologii do focení .. ale zatím jsem neviděl žádné snímky z focení sním.

Spartak1991
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Re: Xiaomi Redmi Note vs Lumia 830 - nejlepsi mobil s fotake

Příspěvekod Spartak1991 » 13 čer 2015 03:00

Zdravím,
sice jsem nikde nepostřehl cenu, ale hádám těch původních 5k?
Jinak slušné fotky budou z tohoto mobilu, má 8 mpix s bleskem :)

https://www.alza.cz/microsoft-lumia-640 ... 418633.htm
IT (Zaměření SW a HW)

PC: Case:Fractal Design Define R5, MB:MSI B470 Gaming Plus, CPU:Ryzen 5 2600+Fera 3, GPU:MSI GTX1060 6GB, RAM:Kingston 2x8GB 3200MHz, SSD:Crucial 1TB (1x500GB, 2x250GB), PSU:Corsair RM750x, externí HDD:Samsung 1TB a Seagate 1TB, OS:Windows 10 HP 64bit, LCD:1) Samsung S24E510C, 2) Samsung C24F396, Myš:Razer, Klávesnice:Asus

NTB: Lenovo Thinkpad E530

Mobil: Huawei P smart 2019

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”