Ahoj.. uz jsem se zde ptal pred pul rokem co za mobil okolo 5000,- a nakonec jsme dosli k zaveru, ze Xiaomi Redmi Note, mobil jsem si take objednal pres Ebay, ale bohuzel jsem nepocital s celni spravou, ktera ho zadrzela a vydala by ho pouze za zaplaceni dane, coz byl dalsi litr... Telefon jsem nechal poslat zpet a dostal zpet penize a dale ziju na rozbite Nokii 500, kde mi nefunguje ani jedna klavesa, ma prasklej displej a telefon si dela absolutne co chce

Otviraji se sami aplikace, vypina se, vybije se za par hodin atd..

To teda byla pohadka na seznameni

Nyni jsem se opet dostal do bodu, kdy chci novy a dobry telefon.. Chystam se se zenou na dovolenou a rad bych si konecne poridil pekne fotky z dovolene, takze hlavni je pro me kvalitni fotak. Planuji koupit i zrcadlovku, ale zatim bych rad vyuzival hlavne mobil..
Co jsem tak hledal tak nejlepsi se jevi NOKIA LUMIA 830, kde me hodne laka Windows Phone, vim ze Android bejva hodne zasekanej a na WP se nese jen sama chvala.. Chtel bych ho porovnat s jiz mojim dlouho vyhlidnutym Xiaomi Redmi Note eventuelne uz je to dlouha doba, doporucit nejaky uplne jiny...
Jsem v mobilech uplnej lajk.. nevim dle ceho srovnavat.. takze buh vam zehnej, vam znalcum, za pomoc nam blbum!

Díky moc