Koupě iPhonu SE z ČR
Koupě iPhonu SE z ČR
Dobrý den, již delší dobu uvažuji koupit iPhone SE. Uvažoval jsem o Ebay, ale tam jsem ještě nenakupoval, tak jsem se rozhodl, že telefon koupim v ČR. Jenže nevím kde. Telefon v alze stojí 12999, stejně i v elektro-world...jenže jsou tu i obchody, kde telefon stojí 11680 atd. recenze mají dané obchody poměrně dobré, tak nevím jestli mám připlatit a nebo ušetřit. Jak byste telefon koupili vy, případně kde mi ho doporučíte koupit? Předem děkuji za odpověď.
Re: Koupě iPhonu SE z ČR
Cely trik je v tom, ze ty levnejsi telefony pochazeji ne z ceske, ale polske distribuce.
Neni nahoda ze ty garazove firmicky ktere je prodavaji levneji sidli velmi blizko hranice s Polskem.
Neni nahoda ze ty garazove firmicky ktere je prodavaji levneji sidli velmi blizko hranice s Polskem.
Upřímně nemyslim si, že ta ušetřená tisícovka stojí za to, řešit případné problémy oproti ověřenému velkému eshopu s funkční podporou.
Takových pochybných eshopů je plno. Ale velice rychle takové eshopy také zanikají.
Můžeš zkusit trochu "zatlačit" na prodejce, že konkurence má nižší cenu, že by jsi k takové ceně rád přiblížil, případně dostal slevu na další nákup, nebo slevu na nějaké další vybavení. Případně sehnat poukaz na slevu. Často to funguje a člověk pak nemusí kupovat to nejlevnější a nejméněspolelihé co vidí.
Takových pochybných eshopů je plno. Ale velice rychle takové eshopy také zanikají.
Můžeš zkusit trochu "zatlačit" na prodejce, že konkurence má nižší cenu, že by jsi k takové ceně rád přiblížil, případně dostal slevu na další nákup, nebo slevu na nějaké další vybavení. Případně sehnat poukaz na slevu. Často to funguje a člověk pak nemusí kupovat to nejlevnější a nejméněspolelihé co vidí.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:

Většinou ti pak přijde email s vysvětlením, proč mají nižší cenu a nabídka té stejné.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Díky moc za odpovědi, radši připlatím 

- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Před posledním příspěvkem něco máš -.- , když už jsi slepý s koupí iP, tak bys nemusel být aspoň zde v tématu
.

Sestava v profilu.
Já jsem třeba z podobnýho ,,pochybnýho" e-shopu koupil iP 6 plus 128gb v tý době za 19 000. O 3000,- levnějš než kdekoli jinde.
A vzhledem k tomu, že záruku ti řeší jakejkoli autorizovanej servis, neni moc čeho se bát.
A vzhledem k tomu, že záruku ti řeší jakejkoli autorizovanej servis, neni moc čeho se bát.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Záruku řeší prodejce... A u tebe to byl rozdíl 3K, tady je to trochu přes tisícovku, navíc když člověk nakupuje u nějakého prodejce a už tam má "něco nakoupeno" tak se dá domluvit i nějaká ta lepší cena...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
To je prave ten problem: autorizovany servis obvykle odmitne resit zbozi z jine nez oficialni ceske distribuce.
Podle vyrobniho cisla poznaji ze je to sedivka a nashle. Takze zbyva pouze reklamace u prodejce, pokud bude existovat.
Podle vyrobniho cisla poznaji ze je to sedivka a nashle. Takze zbyva pouze reklamace u prodejce, pokud bude existovat.
Stačí spolu s dokladem o koupi zajít do jakéhokoli autorizovaného servisu. Třeba do http://www.iopravna.cz/
Z osobní zkušenosti (i předchozí tel jsem takhle kupoval, a jednou reklamoval 4S, kdysi..) jen je potřeba si dát pozor, aby to skutečně byl autorizovaný servis - jinak ztráta záruky.
Z osobní zkušenosti (i předchozí tel jsem takhle kupoval, a jednou reklamoval 4S, kdysi..) jen je potřeba si dát pozor, aby to skutečně byl autorizovaný servis - jinak ztráta záruky.
Proc ty autorizovane servisy maji v podminkach, ze prijmout do reklamace lze pouze zarizeni z oficialni ceske distribuce?
A to "oficialni distribuce EU" (alias Polsko) rozhodne neni.
A to "oficialni distribuce EU" (alias Polsko) rozhodne neni.
Já tu jen popsal osobní zkušenost s konkrétním servisem a tel z Fr..
Další ,,řešení" by asi stejně nic nevyřešilo, tak bych to tady nepitval.
Další ,,řešení" by asi stejně nic nevyřešilo, tak bych to tady nepitval.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 10835
-
od AirCrew
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 19:26