Jak udělat screenshot když to aplikace zakazuje

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Uživatelský avatar
kellne
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2112
Registrován: květen 12
Pohlaví: Muž

Jak udělat screenshot když to aplikace zakazuje

Příspěvekod kellne » 25 srp 2021 13:39

Jak udělat screen Čsob appky ?

Pokaždé mi to napíše, že nelze :/

Reklama
Uživatelský avatar
Tazator
Level 3
Level 3
Příspěvky: 534
Registrován: únor 10
Bydliště: Okres Ústí nad Orlicí
Pohlaví: Muž

Re: Jak udělat screenshot když to aplikace zakazuje

Příspěvekod Tazator » 25 srp 2021 13:58

Co máš za telefon? Děláš klasickej sreen? Nebo nějaká apka?
Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7

Uživatelský avatar
Grander
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1614
Registrován: leden 12
Pohlaví: Muž

Re: Jak udělat screenshot když to aplikace zakazuje

Příspěvekod Grander » 25 srp 2021 14:02

Myslím, že by ten telefon musel být rootnutý, pak by dokázal ignorovat, že dotyčná apka screenshoty zakazuje.
Co na to jít jinak? Použít nějaký program propojení s PC, který dokáže zobrazit obrazovku telefonu na počítači, takže uděláš pak screenshot z PC.

Uživatelský avatar
Cleric
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2342
Registrován: červen 12
Bydliště: Kolín
Pohlaví: Muž

Re: Jak udělat screenshot když to aplikace zakazuje

Příspěvekod Cleric » 25 srp 2021 14:12

Tak ono to má své bezpečnostní důvody proč tato operace nejde.

Nebuď líný a údaje si opiš.
Fractal D. Meshify C TG MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU MSI GTX 1060 GAMING X 6GB RAM G.SKill Aegis 16GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Be quiet! 11 550W AOC C24G1 144Hz Mobil Samsung Galaxy Note 10+ Tablet Samsung Galaxy Tab S7

Uživatelský avatar
Karrex
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8431
Registrován: listopad 08
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Jak udělat screenshot když to aplikace zakazuje

Příspěvekod Karrex » 25 srp 2021 14:29

ČS to měla také tak, ale od nějaké nedávně aktualizace je u každé věci - číslo účtu, platby atp - tlačítko Sdílet.
A nebo si pořídit Nota a tam jde tužkou vybrat část obrazovky a uložit jako fotku :-D Nevím jestli to jde u jiných, protože note tu možnost otevře po vytažení stylusu.

Ještě bývá možnost při zadávání platby zaslat potvrzení na email např.
Naposledy upravil(a) Karrex dne 25 srp 2021 14:34, celkem upraveno 2 x.
Funguji už jen přes SZ a Skype. Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club

Uživatelský avatar
kellne
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2112
Registrován: květen 12
Pohlaví: Muž

Re: Jak udělat screenshot když to aplikace zakazuje

Příspěvekod kellne » 25 srp 2021 14:33

Opsat není problém. Ale já fakt potřebuju ten screen jako důkaz.

Jinak to nebude fungovat

dvorakj
Master Level 7
Master Level 7
Příspěvky: 4818
Registrován: březen 12
Pohlaví: Muž

Re: Jak udělat screenshot když to aplikace zakazuje

Příspěvekod dvorakj » 25 srp 2021 14:36

vyfotit fotakem

zeus
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 10187
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: Jak udělat screenshot když to aplikace zakazuje

Příspěvekod zeus » 25 srp 2021 14:54

Na pocitaci si muzes vygenerovat doklad o platbe (vypis) v PDF.
Ja bych za nejakej screenshot nic neposlal...
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Uživatelský avatar
gogo1963
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Příspěvky: 5316
Registrován: srpen 19
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Jak udělat screenshot když to aplikace zakazuje

Příspěvekod gogo1963 » 25 srp 2021 15:07

některé banky už mají okamžitou platbu, čsob je 100 let za opicemi, ale s poplatky o sto let napřed ... pak není potřeba žádný screen ...
i7 10700/Grandis 3/ z490 Meg Unify/XPG GAMMIX S11 Pro 500GB/Samsung 970 EVO PLUS 1TB/ Define R5/ Patriot Viper 4 16GB Kit 3400/ 4TB Skyhawk/ RX 6600 XT/ CORSAIR 750W RM750x/sound blaster zx/ Dell S2721DGF

Uživatelský avatar
šulda
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 757
Registrován: srpen 08
Bydliště: Tam kde se vrány otáčejí
Pohlaví: Muž

Re: Jak udělat screenshot když to aplikace zakazuje

Příspěvekod šulda » 25 srp 2021 15:09

Tak u ČS to není problém, ale radši používám možnost do pdf. Na to notřebuju PC a ani když si to chci vytisknout.
Člověk se pořád učí.

Uživatelský avatar
CyberCodeDroid
Level 2
Level 2
Příspěvky: 193
Registrován: říjen 18
Pohlaví: Muž

Re: Jak udělat screenshot když to aplikace zakazuje

Příspěvekod CyberCodeDroid » 26 srp 2021 08:00

AirMore

Uživatelský avatar
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19240
Registrován: květen 07
Pohlaví: Muž

Re: Jak udělat screenshot když to aplikace zakazuje

Příspěvekod X » 26 srp 2021 11:06

Já bych především nepoužíval tak pochybnou banku jako ČSOB, mám s ní velice negativní zkušenosti. Navíc ještě za to platit, pffff ... mám zcela zdarma Fio Banku, Air Banku a ČS.

Vyfoť druhým mobilem.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Jak a v cem udelat Pexeso?
    od radek178 » 16 čer 2021 18:16 » v Design a grafické editory
    5
    401
    od faraon
    18 čer 2021 07:19
  • Jak si udělat svojí hru?
    od Daminekkkk » 21 bře 2021 21:41 » v Hry
    5
    800
    od satik
    22 bře 2021 12:24
  • Nevíte co udělat?
    od Bobesek14 » 04 říj 2020 16:16 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    4
    384
    od Bobesek14
    04 říj 2020 21:33
  • Jde na Windows XP udělat minecraft server?
    od BuffaloDC » 09 dub 2021 09:37 » v Vše ostatní (hw)
    1
    348
    od mmmartin
    09 dub 2021 09:53
  • Jak v Excelu udělat graf s poměrem dvou údajů?
    od Peťa » 07 lis 2020 21:21 » v Kancelářské balíky
    6
    1005
    od Peťa
    12 lis 2020 10:10

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů