Špatná výdrž baterie GALAXY A50
-
- nováček
- Pohlaví:
Špatná výdrž baterie GALAXY A50
Zdravím, vyměnil jsem si u Galaxy A50 originální baterii, ovšem telefon se vybíjí ještě rychleji než po staré tříleté baterce, co v něm byla předtím. Nejdéle to vydrží buď na 100% a nebo pak poslední 5%. Nemáte nějaké rady, co s tím? Jsem z toho celkem zklamaný, jelikož původní baterka vydržela při úspěchu celý den, kdežto tato vydrží horkotěžko třičtvrtě dne.
-
- Level 2
- Pohlaví:
Re: Špatná výdrž baterie GALAXY A50
Dal si aj továrenské a stále problém pretrváva? Ďalšia vec, ci batéria nebola v kúpená v horšom stave ako stará.. Mohol to byť vybitý leziak zo skladu
-
- nováček
- Pohlaví:
Tovární nastavení jsem zatím nedal, o víkendu to zkusím. Každopádně baterií jsem koupil u MobilMaxu, mělo by se jednat o novou originální baterii...
-
- Level 4
- Pohlaví:
No právě. Baterie je elektrochemická součástka a její životnost se počítá od okamžiku, kdy sjede z výrobní linky v továrně. I kdyby ležela 5 let někde v šuplíku nabitá, tak je po ní. Takže pokud ti někdo prodal starou baterii, navíc nějakého neznámého asijského producenta, který to ošulil, jak se dalo, nebo fake originál, může být v horším stavu, než skutečný originál. Mám takovou dlouholetou zkušenost, že po výměně za alternativní baterii, byla tato vždy výrazně horší než originál.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Zalezi na tom, co koupis, treba s aku Avacom neni jediny problem - stovky mobilnich telefonu, notebooku, desitky fotaku a kamer.
Originalni akumulatory uz nepouzivame prakticky do niceho.
Originalni aku muze mit dva problemy - je vyrazne drazsi nez kvalitni alternativa a nejvetsi problem je, ze uz proste
na starsi zarizeni neni k sehnani - to, co ma jeste nejaky neznamy maly prodejce skladem, jsou roky stare kusy.
A50 je vice nez 3 roky stary telefon, kdovi kdy jsou ty originalni aku vubec vyrobene. Mohlo by to na nich byt ale napsane.
Originalni akumulatory uz nepouzivame prakticky do niceho.
Originalni aku muze mit dva problemy - je vyrazne drazsi nez kvalitni alternativa a nejvetsi problem je, ze uz proste
na starsi zarizeni neni k sehnani - to, co ma jeste nejaky neznamy maly prodejce skladem, jsou roky stare kusy.
A50 je vice nez 3 roky stary telefon, kdovi kdy jsou ty originalni aku vubec vyrobene. Mohlo by to na nich byt ale napsane.
-
- nováček
- Pohlaví:
Na baterii byl štítek 2021.
Každopádně myslíte, že mám nárok po MobilMaxu chtít kompenzaci vzniklých škod? Mám na mysli instalaci baterie, teď bych ji musel znovu vyndávat a pak zas instalovat...
Každopádně myslíte, že mám nárok po MobilMaxu chtít kompenzaci vzniklých škod? Mám na mysli instalaci baterie, teď bych ji musel znovu vyndávat a pak zas instalovat...
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Jaka konkretne vznikla skoda? To ze vymenis aku znovu nepocitam mezi skody.
Kdyby ten aku explodoval a znicil telefon a neco okolo, pak by prokazatelne vznikla skoda.
Ten novy akumulator reklamuj, ze je vadny. Rok 2021 - jestli tam neni i mesic, tak to klidne
1,5 roku mohlo lezet ve skladu......to akumulatory nemaji rady.
Kdyz jsi tam dal novy aku, byl nabity aspon na 30% jako se nove aku dodavaji, nebo byl KO
a bylo nutno nabijet pro zapnuti?
Kdyby ten aku explodoval a znicil telefon a neco okolo, pak by prokazatelne vznikla skoda.
Ten novy akumulator reklamuj, ze je vadny. Rok 2021 - jestli tam neni i mesic, tak to klidne
1,5 roku mohlo lezet ve skladu......to akumulatory nemaji rady.
Kdyz jsi tam dal novy aku, byl nabity aspon na 30% jako se nove aku dodavaji, nebo byl KO
a bylo nutno nabijet pro zapnuti?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
samsung galaxy a40 rom
od ladislavhu » 14 kvě 2024 19:30 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 3647
-
od petr22
15 kvě 2024 10:40
-
-
-
Samsung galaxy A40 - nejde me v Odinu vlozit zadnej soubor. *
od ransik » 17 čer 2024 19:21 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2499
-
od mmmartin
18 čer 2024 01:01
-
-
- 4
- 3968
-
od amirinda
13 črc 2024 18:00
-
-
Baterie v notebooku - jak se k tomu postavit?
od uzivatel123 » 22 pro 2024 16:40 » v Vše ostatní (hw) - 3
- 1718
-
od kecalek
22 pro 2024 21:08
-
-
- 3
- 3565
-
od atari
17 bře 2024 09:26