jojo, ja beru telefon jako spotrebni zbozi a kdyz uz se nedej boze stane ze nekde spadne, tak to musi davat nejakej ekonomickej smysl to davat dohromady.
I ten hardoled jsem bral bazarove za 600,-. LCD se mi na Xko kupovat nechtelo, rikali ze si bere z desky trochu vic napeti a dlouhodobe to desce nemusi delat uplne dobre (krome toho ze bere vic i baterku). S neorigo displejema problem nemam i ten hardoled uprimne vypada suprove, na to ze je to nejaka cina - az na ten vetsi vyrez a vetsi nachylnost na pady samozrejme.
Tobe teda jel truetone, proximity senzor i automatickej jas bez toho aniz bys to musel kodovat?
Mel jsem i odpojenou baterku, ios mam posledni a bohuzel se ten automatickej jas porad neobjevil, stejne tak podle videa nahore aktualne chapu - ze kdyz si to vymenis primo origo dilama z applu, stejne ti vyskakuje hlaska jak kdyby sis to zmenil doma sam - ses donucenej volat na jejich linku pustit s nima diagnostiku a pak to dalkove pres server aktivujou a hlasky zmizi (samozrejme aktualne jen v US). (a stejne tak chapu, ze bez ty samy diagnostiky mi vymena baterky bude vyhazovat naprosto stejnou chybu?)
Nebo mi neco uniklo?
Problem je, ze bych si tech telefonu klidne na hrani koupil vic, ale ty lidi je prodavaj rozdrbany za takovy ceny, ze si clovek muze koupit rovnou bazarovej funkcni mobil toho samyho typu

Ted se mi dostanu domu zpatky muj starej iphone 8 a rad bych na nem vymenil displej a baterku idealne abych ho dostal do origo stavu.

PS: kazdopadne díky za tip na web, vypada to ze to tam maj za fajn ceny. Do ted jsem bral z apple kingu