Hele nechci tu rozjizdet flame jabko vs ostatni.
Ale fakt je proste ten ze co se tyka spolehlivosti tak na iOS clovek nemuze dat porad dopustit. Ano android je lepsi nez bejval, ale stejne se s nim potkavam s takovejma vecma ktery bych proste v dnesni dobe uz necekal. Pokud necham treba telefon za 8 tisic, matce pul roku bez dozoru (aniz by tam neco extra instalovala) vratim se k naprosto nepouzitelnymu strepu, kde porad neco pada, seka se, nejaka konkrenti aplikace se mi odmita bez me znamyho duvodu pustit apod.
Pak naprosto chapu ze si nekdo koupi jabko, kdyz proste chce aby vec fungovala tak jak ma. Porad mi android bohuzel prijde dodelej si sam, coz asi 20 letymu cloveku nevadi... ale tak od svejch 25 jsem dospel k tomu, ze chci aby ta vec fungovala tak jak ma, nez abych pak porad resil proc to tak nefunguje. Tolik jen k tomu kopani do jabka, tim nerikam ze android je za kazdou cenu spatnej.
Tyhle experimentalni telefony, pruhledny, ohybny, skladaci, litaci a ja nevim co vsechno jsou moc hezka vec ale ma to spolecny to, ze to moc nefunguje. Krasnej priklad je vyrobce LG.

Jasne je dobre ze to delaj, ale za ty penize je to nesmysl a i kdyz by to nestalo takovy penize, kolik normalnich lidi chce ohebnej telefon s mezerou mezi displejema co neni moc odolnej? Pulka tech veci je proste nedomyslena.
Kdo potrebuje neco delat pracovne po ceste tak to nebude delat na foldu (uz jen kvuli tomu vystupu na kloubu), ale maj na to proste ipady pro / mini apod + apple pencil. Ktery maj za prve mnohem vetsi software zazemi v profesionalni sfere (jako pracovni tablety v profesionalni sfere vidam v podstate jen ipady), jejich OS nabizi znacne vetsi spolehlivost, stejne tak vzdalena sprava pokud vim je na slusny urovni v porovnani s androidem. apod.
Fold neni nic jinyho nez vcelku zajimava stylovka pro par lidi, o ktery pochybuju ze na to nekdo ma realny vyuziti