Zdravím,
mám dotaz. Budeme pouštět dceru (2.třída) samotnou do školy a chceme mít přehled kde zrovna je atd...Máme vytipované Samsung watch 4, LTE (dostane do nich esimku), dají se hodinky nějak sledovat z našich telefonů ..? Co jsem koukal na různé aplikace, tak mě žádná nepřesvědčila...
Děkuji mp
Sledování pomocí hodinek
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Re: Sledování pomocí hodinek
Hodinky se sledovat daji, nicmene:
- baterka nemusi vydrzet ani den provozu
- sledovani samozrejmne nebude fungovat v budovach ani huste zastavbe - budto vubec, nebo nespolehlive
- baterka nemusi vydrzet ani den provozu
- sledovani samozrejmne nebude fungovat v budovach ani huste zastavbe - budto vubec, nebo nespolehlive
-
- nováček
- Pohlaví:
primárně je to na cestu do školy, ze školy a případně, když půjde ven na hřiště.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
Testoval jsem Galaxy Watch 5 Pro LTE a jejich sledování/trasování funguje až překvapivě dobře tak předpokládám, že Watch 4 bude to samé. Zkoušel jsem je i v husté zástavbě plné tramvajových trolejí a ani tam nebyl problém, jen se místy o trochu zvětšil perimetr na mapě, ale niz zásadního.
Zkuste základní app od Google Najdi zařízení. Na sledování dítěte do školy, ze školy bohatě stačí.
Zkuste základní app od Google Najdi zařízení. Na sledování dítěte do školy, ze školy bohatě stačí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pomoc s výběrem chytrých hodinek
od pavel2010 » 17 zář 2024 20:08 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 7
- 3957
-
od pikaso.andreas
22 zář 2024 19:12
-
-
-
Android 15 sledování objemu dat na sim kartě
od Tazator » 10 dub 2025 07:40 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 3515
-
od Tazator
10 dub 2025 11:02
-
-
-
Jak Facebooku zatrhnout sledování aktivity mimo Facebook?
od Milovník soukromí » 27 pro 2024 01:13 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 5961
-
od mmmartin
28 pro 2024 21:16
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”