BT MSI STAR KEY 2.0 V2

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Uživatelský avatar
N!cholai
Level 3
Level 3
Příspěvky: 553
Registrován: září 07
Bydliště: Ostrava
Pohlaví: Muž

BT MSI STAR KEY 2.0 V2

Příspěvekod N!cholai » 16 úno 2008 10:41

Zdravím, koupil jsem si nedávno toto BT. Ale když se připojím k PC suitu pomocí Bluetooth SERIAL PORT SERVICE nastane problém. Přenos je v pořádku, ale ukončení spojení. Dám disconnect a program se mi sekne a nejde ukončit, jenom mi to dělá zvuky když v něm klikám. Nevíte co dělám špatně? Děkuji.



Reklama
Uživatelský avatar
memphisto
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21115
Registrován: září 06
Bydliště: Zlín - České Budějovice
Pohlaví: Muž

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 16 úno 2008 10:45

předpokládám, že připojuješ mobil. zkoušel jsi první vypnout "modrý zub" na mobilu a pak ukončit spojení? mělo by to samo ukončit, popřípadě ukončíš ručně
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Uživatelský avatar
N!cholai
Level 3
Level 3
Příspěvky: 553
Registrován: září 07
Bydliště: Ostrava
Pohlaví: Muž

Příspěvekod N!cholai » 16 úno 2008 10:54

Ano připojuji mobil. Zkoušel jsem to první vypnout na mobilu, ale ten SW se mi sekne ( přesýpací hodiny ) a stále to vydává ty zvuky :D Jedině musím dát správce úloh a ukončit ručně ( mezitím mi naběhnou asi 3 tabulky
s vykřišníkami a warning ) Není to chyba OS?

Uživatelský avatar
memphisto
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21115
Registrován: září 06
Bydliště: Zlín - České Budějovice
Pohlaví: Muž

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 16 úno 2008 10:57

co je v těch tabulkách s Warning napsáno?popřípadě sem hoď screen. třeba něco vyčteme z nich.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Uživatelský avatar
N!cholai
Level 3
Level 3
Příspěvky: 553
Registrován: září 07
Bydliště: Ostrava
Pohlaví: Muž

Příspěvekod N!cholai » 16 úno 2008 11:12

Screen jsem nemohl udělat. Takže první tabulka:
An operation is in progress. Please Wait.
Druhá tabulka:
Ukončit program IVT Corporation Blue Soleil...
-systém nemůže tento program ukončit, protože čeká na odezvu od Vás. A nabídne UKONČIT nebo STORNO

Uživatelský avatar
memphisto
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21115
Registrován: září 06
Bydliště: Zlín - České Budějovice
Pohlaví: Muž

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 16 úno 2008 11:32

já bych zkusil přeinstalovat ten ovládací SW, popřípadě se mrknout na stránky výrobce, zda není novější verze nebo nějaký patch. OS máš doufám W XP?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Uživatelský avatar
N!cholai
Level 3
Level 3
Příspěvky: 553
Registrován: září 07
Bydliště: Ostrava
Pohlaví: Muž

Příspěvekod N!cholai » 16 úno 2008 12:00

Os mám xp. Zkusím to tedy přeinstalovat, ale nejdřív se podívám na nějaké patche na stránkách výrobce. Pak dám vědět. Zatím děkuji.

Uživatelský avatar
N!cholai
Level 3
Level 3
Příspěvky: 553
Registrován: září 07
Bydliště: Ostrava
Pohlaví: Muž

Příspěvekod N!cholai » 16 úno 2008 16:12

Tak hledal jsem nejprve ty ovladače. Ale nevím jakou položku mám stáhnout pro můj MSI STAR KEY 2.0 V2. Jám mám Windows XP Service Pack 1, ale tam jsou všechny pro SP2 ?
http://global.msi.com.tw/index.php?func ... rod_no=101

Uživatelský avatar
Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 7806
Registrován: říjen 06
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Rewqa » 16 úno 2008 16:14

Proto ti radim uz jenom v zajmu lepsi ochrany pocitace nainstalovat SP2.
MSI B85-G43 | Intel i5 4460 | MSI GTX 1060 6GB Camo Squad | 16GB Crucial DDR3 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

Uživatelský avatar
memphisto
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21115
Registrován: září 06
Bydliště: Zlín - České Budějovice
Pohlaví: Muž

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 16 úno 2008 16:15

hm tak to jsi měl říct dřív, že máš jen SP1. počítal jsem s tím, že když jsi řekl XP, tak že máš SP2. doinstaluj SP2. tam bude ten problém.SP2 opravuje dost chyb a bezpečnost. při instalaci SP2 vypni rezidentní štíty antiviru, firewallu a antispywaru (nebo je vypni úplně)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Uživatelský avatar
N!cholai
Level 3
Level 3
Příspěvky: 553
Registrován: září 07
Bydliště: Ostrava
Pohlaví: Muž

Příspěvekod N!cholai » 16 úno 2008 19:46

Vlastně ten problém je od kamaráda... A mu nejde nainstalovat SP2, nevím proč.. Není nějaká jiná možnost?

Uživatelský avatar
memphisto
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21115
Registrován: září 06
Bydliště: Zlín - České Budějovice
Pohlaví: Muž

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 16 úno 2008 19:58

řekl bych, že ne. na SP1 mě padalo pořád připojení Wifi. nainstaloval jsem SP2 a vše OK. ten SP2 pomůže, ale pokud nejde tak nevím. měl by jít ale nainstalovat v poho. nevidím v tom jediný problém, proč by neměl jít
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Star wars, Star trek nebo Doctor who RPG hry
    od jpanther » 08 kvě 2019 16:25 » v Hry
    3
    440
    od masterduke81
    08 kvě 2019 18:32

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], overlord48 a 1 host