Dobrý den, jelikož sem nenašel žádné kloudné forum ohledne mobilů .. tak se ptám zde ..
rád bych si pořídil nějaký smartphone ... ale nevím který je nejlepší .. premejslel jsem nad SE Xperia X1 , nebo iPhone, ale opravdu nevím, poradíte pls ?
Smartphone
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Smartphone
iPhone rozhodně ne a Xperia 1 taky nic moc. Napiš cenový strop a něco vyberem. Jinak perfektní přehled máš TADY
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
tak sem to trosku okouknul a zalibila se mi nokia N97 , ale narazil jsem na uzivatelskour ecenzi ze se mu to po zabrání cca 500 MB začalo sekat a zamrzat, zpomalovat odezva atd.. nemáte s tim nekdo zkusenosti ??
Popravdě pro mě by byly jasnou variantou samsungy a to Samsung i8910 HD http://www.mobilmania.cz/katalog-mobilu ... fault.aspx a nebo levnější varinta a jenom lehce pokulhávající za N97, Samsung S8000 Jet http://www.mobilmania.cz/katalog-mobilu ... fault.aspx, pokud by si chtěl Smartphone i s QWERTY klávesnicí a konektorem 3,5mm jack tak by byl jasnou volbou Samsung B7610 Omnia Pro http://www.mobilmania.cz/katalog-mobilu ... fault.aspx.
GA-MA790FXT-UD5P,AMD PhenomII x3 Black Edition,Gigabyte ATI Radeon HD 4870 (750MHz)1GB DDR5 (3600MHz),4GB (KIT 2x2GB) DDR3 1600MHz CL8 A-DATA Extreme Edition Vitesta,SAMSUNG SpinPoint 1TB + 250BG,2x Noctua NF-S12-1200, 120x120x25mm, 600/ 1200rpm,Windows 7 7600 built RTM x64 Ultimate
ten i8910 HD vypadá fakt luxusněěěě ... popřemýšlím :)
100 lidí = 100 chutí. Pokud máš rád stylové telefony tak sáhni po HTC konkrétně Diamond Touch 2 nebo Hero. Podle mě iPhone není též špatná volba, ale kdybych měl volit mezi iPhone a HTC bral bych to HTC.
ten iphone se mi zamlouval, ale nejde na 3Gčku posilat přes BT soubory z iphonu do nejakyho jinyho mobilu, myslite ze to časem pujde ?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
iPhone neber. To je phone s naprosto zaostalými funkcemi za neskutečnou cenu 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
jako například ? me se líbí ten styl, dobrá ovladatelnost a takový ty blbůstky .... jaký funkce sou na něm napriklad zaostalé ?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
BT nespojíš s ničím jiným než s dalším iPhonem nebo handsfree, nelze použít jako Plug and Play zařízení, na nahrávání musíš použít iTunes, nezvládá multitasking, naumí MMS (jen přes aplikaci), má GPS čip, ale už né program na navigaci, Apple zakazuje používat funkce telefonu ve prospěch operátorů (VOIP volání), děravý SW, neskutečná cena a spousta dalších mínus. Je to jen hitovka a kdo nemá iPhone není IN. Měl jsem ho 3 měsíce a ještě rád jsem se ho zbavil 

okej, okej
uz ti verim, presvedcil si mě, furt by me dost zajimal ten samsung i8910 HD , ale neni ke koupi u beznych operatoru, o2 , vodafone, ani t-mobile, takze to bude drahý co ? 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Asi bude, ale nemusí. Zkusil bych někde vysondovat ceny a pokud to bude masakr, tak bych šel do nějakého HTC. S tím rozhodně chybu neuděláš
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”