Zdravím, včera jsem čistil notebook (lehce vyfoukával slabým vysavačem) a měnil klávesnici. Při této údržbě jsem sundal horní kryt a vytáhl ramky.po tom co jsem to všec hno vrátil zpět mi po spuštění rozjel větráček a rozsvítila se kontrolka. Obrazovka však zůstala černá a kontrolka hardisku nesvítí., znovu jsem zkontroloval, jestli jsem něco nepoškodil ale všechny součástky byly v pořádku, vše správně zapojeno. Zkoušel jsem restartovat Bios ale s tím také žádná změna nenastala. Takže jsem nyní s nápady na nule.
Nemá tady náhodou někdo nějakou podobnou zkušenost a její řešení?
Černá obrazovka, kontrolka hardisku nesvítí
Re: Černá obrazovka, kontrolka hardisku nesvítí
Tohle se stalo "odborníkovi" kamarádovi, co s tím ntb doopravdy uměl ... -_- "čištění" se dalo nazvat ničením a to doslovně. U něho to byl problém s 1 ramkou, nebo 1 slotem pro ramku. Pohraj si se seřazením ramek (začni po jedné a prohazuj) Sám uvidíš.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Také jsi RAM při manipulaci mohl poškodit elektrostatickým výbojem.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Skus vyndat baterii (muze toto zpusobovat)
Jako dalsi bych odpojil disk, mechaniku a klavesnici a skusil to bez ni, pak jeste bez pametovych modulu.
Poskozene pametove moduly by mely hlasit chybu, nemela by zustat zhasla obrazovka.
Co to je presne za notebook? Bohuzel popisu presne odpovida nejcastejsi vada vsech notebooku - usmazena graficka karta.
Jako dalsi bych odpojil disk, mechaniku a klavesnici a skusil to bez ni, pak jeste bez pametovych modulu.
Poskozene pametove moduly by mely hlasit chybu, nemela by zustat zhasla obrazovka.
Co to je presne za notebook? Bohuzel popisu presne odpovida nejcastejsi vada vsech notebooku - usmazena graficka karta.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Při nahrávání záznamu O2TV je černá obrazovka
od atari » 05 lis 2024 21:27 » v Internet a internetové prohlížeče - 8
- 5668
-
od atari