Nezobrazující se úvodní posty

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Sharingannn
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Nezobrazující se úvodní posty

Příspěvekod Sharingannn » 07 kvě 2014 11:07

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, už nějakou dobu se mi děje to, že při zapnutí počítače se mi nespouští úvodní posty a načte se až plocha Win.
Když se to děje, tak než se to načte je slyšet z bedny takové přerušované pískání a obrazovka, která by se měla normálně rozběhnout tak jen bliká a až na té ploše vše zobrazí a přestane i to pískání.
Zkoušel jsem vyměnit grafickou kartu, kterou jsem měl v záloze, tou to nebylo, pak jsem zkoušel mrknout na ventilátory, ty to také nebyly. VGA kabel jsem kontroloval, jestli třeba není poškozený a také ne. U RAM to ještě zkusím, ale nemyslím si, že by to mohlo být tím. Ani přeinstalování nepomohlo, takže musí být problém někde v HW, ale abych pravdu řekl nenapadá mě kde.
Každopádně jsem zkusil, co mě napadlo a nic nepomohlo, zkoušel jsem se podívat, jestli třeba i HDD není poškozen, ale není.
Pokud máte někdo nějaký nápad nebo se někomu stalo něco podobného a vyřešili jste to, budu rád za každou radu.

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nezobrazující se úvodní posty

Příspěvekod guest » 07 kvě 2014 11:10

Sharingannn
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Sharingannn » 07 kvě 2014 11:13

Nevím, jak to popsat, vydává to nějaká komponenta uvnitř. Je to furt stejné dlouhé to jakože bzučí(píská) a pak je na okamžik klid a začne to znovu.

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 07 kvě 2014 11:15

Dal jsem ti odkaz, není to ono?

Sharingannn
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Sharingannn » 07 kvě 2014 11:22

Je to ono, už jsem na to přišel díky moc, zkusil jsem přehodit RAM do jiných slotů a už se to neděje, takže je pravděpodobně asi vadný ten slot, ještě na to mrknu a dám vědět, ale už to vše funguje.

Zpět na “Problémy s hardwarem”