Ahoj,
mam graf. kartu nVidia GeForce GTX 770, obcas se mi stalo, ze nejaka hra (hrana pres Steam) spadla a zobrazila se v bubline ta chybova hlaska ze ovladac prestal pracovat a byl obnoven... jenze to bylo asi tak jednou za mesic, takze jsem to neresil. Tedka jsem ale koupil Tomb Raider (2013) a pri spusteni hry se nacte menu, ale pak se to hryzne, zobrazi barevne kosticky pres cely monitor a spadne to. Nejakou zahadou se mi pak podarilo odehrat 6 hodin ve hre bez problemu, ale ted to zase zaclo delat nahodne pri kazdem spusteni hry.
Mam nejnovejsi ovladace (335.23), vse aktualizovane pres NVIDIA GeForce Experience software. Nekde jsem cetl, ze pomohla zmena detailu z ultimate na high apod. ale u mne problem porad stejny... da se s tim neco delat?
Ovladac zobrazeni prestal pracovat
Re: Ovladac zobrazeni prestal pracovat
Mě toto osobně také dělá, teď už mi ale nejde rozjet žádná hra, nechápu sice mám notebook s grafikou GT 745 M, ale pořád jde o HW, kde to háže tuto chybu !!! Předtím mi to také jelo...
Re: Ovladac zobrazeni prestal pracovat
Tak uz je problem i u dalsich her, staci hru na chvili hodit na listu a pak otevrit a cele to spadne, hryzne se PC a musim restart...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2370
-
od pee.tr
Zobrazit poslední příspěvek
03 říj 2024 20:14