Jde spise o ovladace
Jdenoho krasneho dne jsem pustil pocitac a ejhle ovladace nikde, windows je videl ale nedali se zapnout, skusil jsem reinstal woken, reinstal ovladacu nVidia, hledani viru atd... pomohla jenom obnova systemu ale jenom dokud sem to nerestartoval nebo nevypnul pc.
Nevi nekdo co stim ??
Problema s grafarnou
Re: Problema s grafarnou
zkousel si stahnout nejnovejsi ovladace ??
taky by bodlo info o tvy grafarne
taky by bodlo info o tvy grafarne

Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkontroluj zda nemáš v PC nějakou verbež, zkontroluj disk a paměť programem Memtest! Ovladače nemají nožičky a tak sami od sebe neodejdou.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Já měl nVidia GeForce 7600 GS. Neříkám, že je to určitě těma novýma ovladačema. Jen vím, že i když jsem tam vrátil ty staré, nefungovalo to. Přeinstaloval jsem tedy windows, dal původní ovladače a nefungovalo to. I vzpomínaný bod obnovení to vyřešil jen do restartu. Zkusil jsem tedy jinou verzi windows, výsledek pořád stejný. Nakonec to vyřešila ta reklamace grafiky.
Tímto tě samozřejmě nenutím, abys ji šel hned reklamovat, jen předávám mé zkušenosti.
Tímto tě samozřejmě nenutím, abys ji šel hned reklamovat, jen předávám mé zkušenosti.

Zpět na “Problémy s hardwarem”