Problema s grafarnou

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Hemmer
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Problema s grafarnou

Příspěvekod Hemmer » 24 říj 2007 14:11

Jde spise o ovladace

Jdenoho krasneho dne jsem pustil pocitac a ejhle ovladace nikde, windows je videl ale nedali se zapnout, skusil jsem reinstal woken, reinstal ovladacu nVidia, hledani viru atd... pomohla jenom obnova systemu ale jenom dokud sem to nerestartoval nebo nevypnul pc.

Nevi nekdo co stim ??

Reklama
peta501
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Problema s grafarnou

Příspěvekod peta501 » 24 říj 2007 14:38

zkousel si stahnout nejnovejsi ovladace ??
taky by bodlo info o tvy grafarne :bigups:
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB

Xbox One

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 24 říj 2007 15:16

Zkontroluj zda nemáš v PC nějakou verbež, zkontroluj disk a paměť programem Memtest! Ovladače nemají nožičky a tak sami od sebe neodejdou.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

J_murd
nováček
Stav:

Příspěvekod J_murd » 24 říj 2007 15:48

Měl jsem úplně stejný problém. Instalace nových ovladačů nepomůže. Ani zformátování disku a reinstalace windows. Ač jde o problém s ovladači, poslal jsem grafiku na reklamaci. :evil: Taky si s tím nevěděli rady, reklamaci uznali. Poslali novou grafiku a je to ok :D

J_murd
nováček
Stav:

Příspěvekod J_murd » 24 říj 2007 15:51

jo a ještě jedna věc, myslím, že ty problémy mě nastaly až po aktualizaci ovladačů grafiky, tzn. ne vždy jsou nové ovladače lepší (myslím, že to tady někdo už psal)

Hemmer
nováček
Stav:

Příspěvekod Hemmer » 24 říj 2007 17:36

grafiku mam GeForce 6600 a v ty to urcite neni, ovladace jsem mel tusim 87.17 kdyz se to stal, pak sem tam kopnul 140.gg a furt to blblo, dalsi den sem hodil novej DirectX a chvilku to fungovalo

jo a verbes zadnou nemam

J_murd
nováček
Stav:

Příspěvekod J_murd » 24 říj 2007 18:27

Já měl nVidia GeForce 7600 GS. Neříkám, že je to určitě těma novýma ovladačema. Jen vím, že i když jsem tam vrátil ty staré, nefungovalo to. Přeinstaloval jsem tedy windows, dal původní ovladače a nefungovalo to. I vzpomínaný bod obnovení to vyřešil jen do restartu. Zkusil jsem tedy jinou verzi windows, výsledek pořád stejný. Nakonec to vyřešila ta reklamace grafiky.

Tímto tě samozřejmě nenutím, abys ji šel hned reklamovat, jen předávám mé zkušenosti. :wink:

Hemmer
nováček
Stav:

Příspěvekod Hemmer » 24 říj 2007 19:25

zatim mi fachaj stary ovladace tusim 84.21, jinak diky

Zpět na “Problémy s hardwarem”