Zdravím :)
mám taký starší Notebook Hp Pavilion neviem aký to už je , no a každopádne k veci , Je tam CPU "Amd Turion x2 x64" ktorý sa mi doteraz sakra prehrieval presahoval este v zime minuleho roku teploty 100°C+ potom sa to zmiernilo po oprave na 40-50°C no ale teraz včera sa to stalo ... Hral som World of Warcraft - MIsts of pandaria , tak ako kazdy den a pocas hrania sa mi proste na obrazovke objavili take velke ciarky cez cely monitor .. toto sa mi potom dialo vkuse tak som zapol wowko a siel som zmerať teploty no a tie teploty proste sekunda co sekunda proste stupali .. ako som si vsimol aj Matična Doska stupla na 80°C grafiky na 50°C a CPU na 80-85°C a tak som ho radsej rychlo vypol.. este mesiac pred tym to vydavalo kazdy den neustale zvuky az dokym som to nejako neutíšil no a potomto zapnutí to som uz nepočul uplne ziadny zvuk .. proste ntb nabehol vsetko ok , ale ked som dal ruku k ventilatoru , tak sa nekruti .. potom po 2 minutach vzdy vydá zvuk ako proste ze ako keby sa o niečo skrabal , ako keby proste ten ventilator malý Spadol upln a nevie sa krutit , proste ako kebyze mu niečo bráni .. čo s tym ? :(
-Vopred dakujem za vami poskytnutú pomoc :)
Amd Turion x2 x64 Prehrievanie
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: Amd Turion x2 x64 Prehrievanie
Asi budeš muset do servisu aby ten větrák opravili, dříve než se to usmaží.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Amd Turion x2 x64 Prehrievanie
a nejako vlastnorucne to rozobrat a pozrieť sa na to nedá ? :/
Zpět na “Problémy s hardwarem”