Mikrofón nejde Vyřešeno
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Mikrofón nejde
Po připojení tý redukce by se měly reproduktory a mikrofon integrovaný v notebooku vypnout.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Redukci sem si už objednal z CZC dle doporučení a zítra si pro ní jedu, tak snad to půjde, ale když ne tak co 82 kč není tak hodně. A může se někdy hodit, no dám každopádně vědět až zítra.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud neni problém v softwaru nebo hardwaru u tvýho notebooku, tak ta redukce funguje. Mám úplně stejnou a na Lenovu mi funguje bez problémů.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Připojil sem samotnou redukci co sem koupil dle vašeho doporučení a vyjelo mi toto
Co stím? Samotná ta redukce mi zase ztlumila integrovany jak zvuk tak mikrofon. Co stím?
PS: Zvuk (když sem zapojil sluchátka tak jde) ale mikrofon furt nereaguje, furt mi funguje pouze integrovany mikrofon

Co stím? Samotná ta redukce mi zase ztlumila integrovany jak zvuk tak mikrofon. Co stím?
PS: Zvuk (když sem zapojil sluchátka tak jde) ale mikrofon furt nereaguje, furt mi funguje pouze integrovany mikrofon
Tam je potlačení šumu, hlasitost a tak.
Je, ale to se nedá rozkliknout.
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Srp 2014 18:26) ---
Co teda s tím? :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Srp 2014 20:17) ---
Poradíte mi s tím? :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Srp 2014 18:26) ---
Co teda s tím? :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Srp 2014 20:17) ---
Poradíte mi s tím? :)
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak zaškrtni sluchátka s mikrofonem, mělo by to jet.
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Já jsem koupil tento mikrofon cca před 6 měsíci,když jsem šahal na kabel,tak to šušťalo.Po měsíci nešel vůbec,moje lenivost mně dohnala k tomu,že jsem to radši rozebral. Odizoloval kabely (byly ve skratu) a už to jede jak hodinky 

Když něco nejde silou použij na to větší sílu.
Re: Mikrofón nejde Vyřešeno
Mikrofón funguje, poprvé když sem dal Sluchátka + mikrofon tak to nešlo, teď když sem restartoval počítač, tak to jde, mikrofon jede, bez šumu, čistý zvuk.. :) Kdyby stím byli problémy, založím nový topic.
můžete lock, jinak všem díky za pomoc. :)
můžete lock, jinak všem díky za pomoc. :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2830
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 13:50
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”