GTX 660 způsobuje restart PC*
Re: Problém s MSI GTX 660 Gaming
ještě dotaz prosím když teď nemám peníze můžu zkusit připojit jeden zdroj co mi tu leží jakoby externě k té grafické kartě že bych zkusil napájení té grafiky přes ten 6ti pin připojit k druhému zdroji a pak spustit ten benchmark jestli to zase padne nebo vydrží?
To by melo fungovat.
Pokud neni pretizene napajeni desky (tzn ten kabel co vede ze zdroje do zakladni desky co napaji i grafiku) tak by to melo i pomoci.
Pokud neni pretizene napajeni desky (tzn ten kabel co vede ze zdroje do zakladni desky co napaji i grafiku) tak by to melo i pomoci.
-
- Pohlaví:
V první řadě to připojení není tak jednoduché a v druhé řadě bych si připojit dva zdroje netroufal. Mohlo by se to nějak "poprat". Ten druhý zdroj také musíš zapnout a nestačí jen dát ho do zásuvky. Radit jak to zapnout ti ve tvém vlastním zájmu nebudu.
nebo ještě třetí možnost.. pokud je opravdu jen slabá ta větev 6ti pinu na tomhle zdroji tak vzít tu redukci přibalenou u balení a připojit na dva klasické bílé napájecí konektory jestli by to nepomohlo https://i.alza.cz/ImgW.ashx?fd=f7&cd=MK297f
-
- Pohlaví:
To už je lepší řešení, možná to nepomůže, ale je to za pár kaček a bez rizika.
zkusím to rovnou a řeknu co a jak vydržte chvilku prosím mám tu redukci doma
Ty dva klasicke bile konektory na ktere to pripojis ale nesmi byt na stejnem kabelu co vede ze zdroje.
a na jakém?
Na dvou ruznych. Kdybys tu redukci zapojil na 1 kabel ze zdroje, tak to nijak nepomuze.
Jestli mas treba na jednom dve zarizeni, tak je prepoj tak aby ti zustaly na dvou kabelech dva volne konektory na tu napajeci redukci ke grafice.
Jestli mas treba na jednom dve zarizeni, tak je prepoj tak aby ti zustaly na dvou kabelech dva volne konektory na tu napajeci redukci ke grafice.
-
- Pohlaví:
Ono je asi třeba vědět, kolik ten zdroj má 12V větví. Klidně mohou být jenom dvě a z toho vyvedeny 4 molexy, dva z každé větve, takže to asi budeš muset vyzkoušet, ale to jenom typuji, zdroje jsem tak dalece nepitval.
Musí to být připojené na dvě větve, aby bylo možné mít dvojnásobný proud (A).
Musí to být připojené na dvě větve, aby bylo možné mít dvojnásobný proud (A).
zkusil jsem zapnout tichý řežim karty (podtaktování od msi z výroby) odpojil jsem ventilátor s modrýma led diodama na case a připojil jsem to na dvě větve... v 3d marku karta vydržela o dost déle ale spadla opět ale o dost později... nemám v programu MSI AfterBurner natvrdo nastavit takty grafiky níže aby nepotřebovala tak vysoké napětí? abych na tom mohl hrát než budu mít na nový zdroj
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2250
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
06 pro 2024 16:11
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4331
-
od Sipsisipi
Zobrazit poslední příspěvek
25 srp 2024 10:37
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”