Sekání PC

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Filip55
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Sekání PC

Příspěvekod Filip55 » 26 lis 2007 12:58

Zdravim. Má problém se sekání pc.Když hraju najednou se sekne obraz a když to restartuju tak se mi obejví černá obrazovka a nic to nedělá.Myslel jsem si, že je to kvůli přehřívání, ale hardisk byl studenej a grafická karta taky. Za půl hodiny jsem to zapnul objevilo se načítaní, ale po chvilce se to zase seklo. Vůbec nevim čím to je. Mohl by mi někdo pomoct?

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 26 lis 2007 13:07

Představ si, že mi auto jelo a najednou nejelo. Nevíš čím by to mohlo být? Na takové otázky je těžko odpovídat, pokud nechci vyjmenovat všechny možné příčiny, což je asi na knihu. Uveď popis PC (vč. zdroje - značka a W) a používaný OS. Obecně - třeba vadný zdroj.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Filip55
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Filip55 » 26 lis 2007 14:00

Moje konfigurace je OS: Windows XP HOME EDITION, RAM:512 MB, GK:ATI RADEON 9550 256 MB ZDROJ: 250W,
CPU: 1,8 GHZ, HD:WESTERN DIGITAL CAVIAR 107 GB. Stáří zdroje je 8 let

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 26 lis 2007 14:31

Jistě máš v PC i DVD nebo CD mechaniku a možná ještě něco dalšího. Podle všeho může být příčinou právě zdroj. Zkus si půjčit na vyzkoušení od kamaráda. Pokud s výkonnějším zdrojem nebudou problémy, zkus to samé s grafickou kartou (třeba od kámoše, ale nezapomeň na ovladače ke kartě). V nejhorším případě to může být základní deska (někdy odcházejí elektrolytické kondenzátory).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • sekání, trhání CS2...
    od Elbeckho » 06 úno 2025 20:40 » v Hry
    1
    3088
    od Mety Zobrazit poslední příspěvek
    15 úno 2025 09:57

Zpět na “Problémy s hardwarem”