Sekání PC
Sekání PC
Zdravim. Má problém se sekání pc.Když hraju najednou se sekne obraz a když to restartuju tak se mi obejví černá obrazovka a nic to nedělá.Myslel jsem si, že je to kvůli přehřívání, ale hardisk byl studenej a grafická karta taky. Za půl hodiny jsem to zapnul objevilo se načítaní, ale po chvilce se to zase seklo. Vůbec nevim čím to je. Mohl by mi někdo pomoct?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Představ si, že mi auto jelo a najednou nejelo. Nevíš čím by to mohlo být? Na takové otázky je těžko odpovídat, pokud nechci vyjmenovat všechny možné příčiny, což je asi na knihu. Uveď popis PC (vč. zdroje - značka a W) a používaný OS. Obecně - třeba vadný zdroj.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jistě máš v PC i DVD nebo CD mechaniku a možná ještě něco dalšího. Podle všeho může být příčinou právě zdroj. Zkus si půjčit na vyzkoušení od kamaráda. Pokud s výkonnějším zdrojem nebudou problémy, zkus to samé s grafickou kartou (třeba od kámoše, ale nezapomeň na ovladače ke kartě). V nejhorším případě to může být základní deska (někdy odcházejí elektrolytické kondenzátory).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3088
-
od Mety