Zdravím, už pár let vlastním notebook MSI GX 623. Dodnes fungoval téměř bezproblému. Během hraní se mi najednou na obrazovce objevily barevné pruhy a oznámení o pádu ovladačů grafické karty (Ati mobility radeon 4670HD). Pruhy, nezmizeli po restartu ani po reinstalaci ovladačů a zobrazují se okamžitě po zapnutí notebooku. Při načítání systému se vždy objeví modrá smrt. (Při nouzovém režimu se neobjevuje) Na jiném montitoru je výsledek úplně stejný.
Grafická karta se zobrazuje standartně v seznamu zařízení a údajně pracuje správně. Takže předpokládám, že je ntb na odpis.) Ještě bych rád, aby mi někdo potvrdil, že tento problém nemůže být způsobený virem. (Nedávno se mi dostal do pc vir, kterého jsem se dlouho nemohl zbavit a nejspíš ani nezbavil). Rád bych také věděl, kolik by mohla cca stát oprava, pokud by byl problém v grafické kartě? (Už jsem komunikoval se servisem, ale cenu zatím nevím.) Řekl bych že už by se ani nevyplatila.
Grafická karta dosloužila Vyřešeno
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Grafická karta dosloužila
Pokud to dělá hned od tý doby co notebook spustíš, tak to vir nebude. Zkus ještě připojit jakýkoliv funkční monitor jestli to náhodou nebude displej, ale podle obrázku to opravdu vypadá na grafickou kartu.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak píše rewqa zkus jinej monitor ale na 90% je to gk
ale já bych to tak nehrotil, notebook už má svoje léta zasebou a výkon už taky docela postrádá stejně by za cca rok už by byl uplně k ničemu
ale já bych to tak nehrotil, notebook už má svoje léta zasebou a výkon už taky docela postrádá stejně by za cca rok už by byl uplně k ničemu
Já vím, taky už jsem si na CZC složil levnou sestavu jako náhradu .) Jiný monitor jsem zkoušel, výsledek byl stejný. Jen bych ho rád za pár drobných střelil na náhradní díly .)
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Říj 2014 23:23) ---
Ještě dotaz mimo mísu: Za kolik by se dal tento ntb podle vás prodat? Vím, že už je to celkem stařík. Kromě grafiky by měl být ok. Přihodil bych samozřejmě adaptér a baterii s nadstandartní výdrží 1-2 hodiny .)
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Říj 2014 23:23) ---
Ještě dotaz mimo mísu: Za kolik by se dal tento ntb podle vás prodat? Vím, že už je to celkem stařík. Kromě grafiky by měl být ok. Přihodil bych samozřejmě adaptér a baterii s nadstandartní výdrží 1-2 hodiny .)
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tak max za 2500 kdyby neměl vadu té grafiky tak by se dal i za 5
to asi uš žadnou nikdo ho nekoupi kdyš tam sou ty pruhy
Já bych ještě než se ho zbavíš úplně doporučil mrknout na toto video. Stejný problém u známého a pomohlo to, sice jen na rok, pak se to objevilo znova, zase to pomohlo, ale pak uz jen výměna.
Recept zde :)
https://www.youtube.com/watch?v=HYQgHSyKvwk
Reklamace nepřijímám, ber to jen jako informaci :)
Recept zde :)
https://www.youtube.com/watch?v=HYQgHSyKvwk
Reklamace nepřijímám, ber to jen jako informaci :)
BenQ GW2320
Seasonic S12II-620W 80PLUS BRONZE
Cooler Master K350 černá
MSI B85-G43
Intel Xeon E3-1231 v3
SilentiumPC Spartan PRO HE924
MSI AMD R9 280X GAMING 3G
Kingston HyperX Fury 8GB (Kit 2x4GB) 1600MHz DDR3 CL10 Black
Samsung SH-224DB
Seagate Desktop HDD 1TB
Genius KB-G265
Seasonic S12II-620W 80PLUS BRONZE
Cooler Master K350 černá
MSI B85-G43
Intel Xeon E3-1231 v3
SilentiumPC Spartan PRO HE924
MSI AMD R9 280X GAMING 3G
Kingston HyperX Fury 8GB (Kit 2x4GB) 1600MHz DDR3 CL10 Black
Samsung SH-224DB
Seagate Desktop HDD 1TB
Genius KB-G265
-
- Pohlaví:
BSOD si nech zkontrolovat v sekci BSOD - návod je tam.
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
Díky za všechny rady, notebook jsem už prodal, takže téma označuji za vyřešené :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4166
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 07:11