Chyba čtenín z HDD(Vyřešeno) Vyřešeno
- LifeRoma
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Chyba čtenín z HDD(Vyřešeno) Vyřešeno
Měnil jsem HDD a spadl mi Jumper do kompu tak jsem s ním klepal a doufal jsem že mi vypadne. Jak jsem spustil kompa tak mi nejde přečíst HDD. bios i windows mi HDD našli, ale nelze s něho číst. Ale když chci HDD otevřít v "Tento počítač" tak mi vyprdne hláška, jednotku je nutno naformátovat. Měl jsem tam zhruba 30 GB dat. Ve vlastnostech disku mi to píše, že má velikost 0 bajtů, jenže to je tím, že to není "naformátovano" Myslím že to po naformátování zase poběžíí, ale nechci přijít o data, Neznáte nějakej program, který by ten disk dokázal obnovit ?
Naposledy upravil(a) LifeRoma dne 15 úno 2008 23:31, celkem upraveno 2 x.
-
- Pohlaví:
tak jsem to nějak zprovoznil, ale zjistil jsem, že tam jdou obnovit i některá smazaná data ...jenže se mi to povedlo poprvé ( byl to třetí segment disku ) a podruhé jsem načetl znova uložené Scany, které jsem předtím dělal, ale už mi to nenašlo ty smazané data ....byl to disk od známého a měl tam rodinné fotky, které pokládal za nenávratně zničené, malé procento z nich jsem obnovil, ale když jsem chtěl dělat i jiné segmenty tak už to nenacházelo žádné smazané složky, jen "Extra found files" které nešly vůbec ( když jsem vybral Jpeg ) Tak jsem zkusil znovu třetí segment ( načetl jsem uložené skeny disku, otevřel segment, ale nebyly tam taky ty složky, které jsem tam předtím měl ($$$Folder00005, $$$Folder00268, ...) Nějak jsem to proskenoval ( jen třetí segment a něco se tam z nich ukázalo, ale už ne ty které tam byly předtím
) Mám v tom guláš, nevím jak správně postupovat a nápověda v programu je místy až moc chaotická ...tak nevím no, kdyby měl někdo nějak lepší program na obnovu smazaných dat ( tam ty fotky byly smazány někdy před dvěma lety a disk dokonce několikrát přeformátován ) tak napište, každopádně jestli někdo zná nějakej stručnej návod na R-Studio, tak bych to uvítal ještě víc ... Dlouhej post uff

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 7685
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 dub 2025 21:50
-
- 4
- 3274
-
od Steage7717
12 lis 2024 18:49
-
- 4
- 1162
-
od zik9
12 čer 2025 15:33
-
- 6
- 10190
-
od atari
16 bře 2025 11:11
-
-
prohližeč událostí id 1796 chyba Příloha(y)
od walderan » 01 dub 2025 15:58 » v Problémy s hardwarem - 9
- 3960
-
od walderan
04 dub 2025 15:42
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”