Flashka se hlásí jako ...

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

FeXxy
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Flashka se hlásí jako ...

Příspěvekod FeXxy » 21 pro 2014 21:37

Potřebuju dostat zpět flashku do původního stavu, aby bylo jako uložiště. viz. příloha
Udělal jsem pár kroků z tohoto návodu https://www.youtube.com/watch?v=PPBdUuPh8TQ a nevím jak ji vrátit zpět.
Díky za rady

Upraven nesmyslný název. Pic
Přílohy
flashka.png

Reklama
trodas
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Re: Flashka se hlásí jako ...

Příspěvekod trodas » 21 pro 2014 23:31

Odeber všechno, co jsi na flashce vytvořil a vysuň ji, pak zasuň znovu a naformátuj a mělo by to být v pohodě a měla by z ní zase být normální flahka.
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 21 pro 2014 23:43

Mimochodem – to nějak vadí, že se flashka hlásí jako harddisk? Já to naopak považuji za výhodu – na flashce nemůžeš vytvářet diskové oddíly (respektive můžeš, ale pro Windows pak můžeš využít jen ten první, takže je to prakticky na prd) – flashku, která se chová jako disk, můžeš rozdělit na dva oddíly jeden mít kryptovaný pro soukromá data (což považuji za lepší řešení než používat souborový kontejner).
To já naopak před časem řešil problém s flashkou, kterou jsem chtěl přetypovat na disk, ale nepodařilo se mi to.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

FeXxy
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod FeXxy » 22 pro 2014 00:22

1) nepomohlo
2) Jo vadí, nejde totiž na ní nic nahrát :/ když to otevřu napíše vložte disk do jednotky G

Matiseli
Level 2.5
Level 2.5
Bydliště: Podíváte-li se roku 2023 na oblohu, tak na té planetě více v pravo
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Matiseli » 22 pro 2014 10:38

[Win+R] ---> "compmgmt.msc" (bez úvozovek) ---> Správa disků ---> Klikni na disk "G" a vyber možnost Změnit písmeno jednotky a cestu ---> [písmeno jiné než-li "G"]

FeXxy
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod FeXxy » 22 pro 2014 10:50

Provedeno, ale žádný úspěch jen se změnil písmeno jednotky, při změně to chce formátovat provedu, ale napíše mi to Systém nemohl dokončit formátování, ale písmeno je změněno. :/

--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Pro 2014 10:53) ---

Tak už jsem na to přišel. Stačilo kliknout pravým na info disku tam vytvořit něco (nevím co tam bylo) a tam už šlo napsat kapacitu a další nastavení ohledně formátování. Díky za radu! :)

trodas
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod trodas » 22 pro 2014 17:17

Nejspíš to tam psalo "vytvořit nový oddíl"... ;)
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”