Potřebuju dostat zpět flashku do původního stavu, aby bylo jako uložiště. viz. příloha
Udělal jsem pár kroků z tohoto návodu https://www.youtube.com/watch?v=PPBdUuPh8TQ a nevím jak ji vrátit zpět.
Díky za rady
Upraven nesmyslný název. Pic
Flashka se hlásí jako ...
- trodas
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Flashka se hlásí jako ...
Odeber všechno, co jsi na flashce vytvořil a vysuň ji, pak zasuň znovu a naformátuj a mělo by to být v pohodě a měla by z ní zase být normální flahka.
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
Mimochodem – to nějak vadí, že se flashka hlásí jako harddisk? Já to naopak považuji za výhodu – na flashce nemůžeš vytvářet diskové oddíly (respektive můžeš, ale pro Windows pak můžeš využít jen ten první, takže je to prakticky na prd) – flashku, která se chová jako disk, můžeš rozdělit na dva oddíly jeden mít kryptovaný pro soukromá data (což považuji za lepší řešení než používat souborový kontejner).
To já naopak před časem řešil problém s flashkou, kterou jsem chtěl přetypovat na disk, ale nepodařilo se mi to.
To já naopak před časem řešil problém s flashkou, kterou jsem chtěl přetypovat na disk, ale nepodařilo se mi to.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
1) nepomohlo
2) Jo vadí, nejde totiž na ní nic nahrát :/ když to otevřu napíše vložte disk do jednotky G
2) Jo vadí, nejde totiž na ní nic nahrát :/ když to otevřu napíše vložte disk do jednotky G
-
- Level 2.5
- Bydliště: Podíváte-li se roku 2023 na oblohu, tak na té planetě více v pravo
- Pohlaví:
- Stav:
[Win+R] ---> "compmgmt.msc" (bez úvozovek) ---> Správa disků ---> Klikni na disk "G" a vyber možnost Změnit písmeno jednotky a cestu ---> [písmeno jiné než-li "G"]
Provedeno, ale žádný úspěch jen se změnil písmeno jednotky, při změně to chce formátovat provedu, ale napíše mi to Systém nemohl dokončit formátování, ale písmeno je změněno. :/
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Pro 2014 10:53) ---
Tak už jsem na to přišel. Stačilo kliknout pravým na info disku tam vytvořit něco (nevím co tam bylo) a tam už šlo napsat kapacitu a další nastavení ohledně formátování. Díky za radu! :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Pro 2014 10:53) ---
Tak už jsem na to přišel. Stačilo kliknout pravým na info disku tam vytvořit něco (nevím co tam bylo) a tam už šlo napsat kapacitu a další nastavení ohledně formátování. Díky za radu! :)
- trodas
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nejspíš to tam psalo "vytvořit nový oddíl"... 

"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 7992
-
od Renee