Dobrý den,
mám problém s grafickou kartou NVIDIA GTX 660. Stává se to ve hrách. Spustím hru (je jich více, které to dělají) a začnu normálně hrát. Po nějaké chvíli, se hra začne neuvěřitelně sekat. audio podivně chrčet, a hra stane se nehratelnou. Občas pomůže jít na plochu a za chvíli zase zpět, ale je to obtížné, protože v tu chvíli se seká všechno. Když toto zabere tak hra zase běží dobře a nebo se stane to, že spadne a v notifikacích vyskočí: Grafický ovladač přestal pracovat a byl restartován. Zkusil jsem tedy grafický ovladač přeinstalovat, donwgradovat na starší vezi i updatovat (děje se mi to už nějakou dobu), ale chyba stále opravena nebyla. Nainstaloval jsem si i officiální ovladač, který je dodávaný k této grafice a pořídil několik snímků, když se to začne sekat. Pro příklad je to vyzkoušeno na hře Need for Speed Rivals, které mám koupené na Originu. (Tato hra dokonce při rozchození spadne na nějakou chybu, které též moc nerozumím, ale ta chyba je pouze u této hry. Sekání se projevuje všude).
Děkuji za pomoc
Problém s grafickou kartou NVIDIA
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Problém s grafickou kartou NVIDIA
Zkusil bych hodit nejnovější DirectX.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Direct X jsem zkousel preinstalovavat, myslim ze to byla nejnovejsi verze, ale bohuzel to nepomohlo. Ale mohu to zkusit znova. Dal by jste mi se prosím na něj odkaz, abych měl ten nejnovější? Děkuji
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Tak to zkousim a mam pry nainstalovany nejnovejsi direct x.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2137
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 07:22
-
-
Problem s grafickou kartou GIGABITE 3070Ti Příloha(y)
od M4rrywanna » 04 pro 2024 16:17 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2108
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 07:59
-
-
- 9
- 3152
-
od Søren