Proč netiskne tiskárna?
Proč netiskne tiskárna?
Máme inkoustovou tiskárnu HP Deskjet Ink Advantage 5525 a právě po vypršení záruční lhůty přestala tisknout černá barva. Je ale divné že při diagnostice se černou vše vytiskne. Nevíte někdo prosím kde je problém?

-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Proč netiskne tiskárna?
Cerna se da slozit i ze zbylych barev (CMY). Muzes zkusit jiny cerny inkoust?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Inkoustovou kazetu jsme měnili několikrát a všechny máme originální, takže by neměl být žádný problém.
A jestli jde černá udělat i z jiných barev, tak by si to ta tiskárna asi namíchala. A jak už jsem psal, ona tu černou používá jenom na tisknutí diagnostiky a na obyčejný text ani písmeno.. jenom světle černé pruhy. :(
A jestli jde černá udělat i z jiných barev, tak by si to ta tiskárna asi namíchala. A jak už jsem psal, ona tu černou používá jenom na tisknutí diagnostiky a na obyčejný text ani písmeno.. jenom světle černé pruhy. :(
opravte mě zkušenější, pokud se mýlím, ale logicky vyplívá, že kdyby ta černá kazeta byla v pořádku, tak by část "černobíle" nebyla jen bílá, ale byly by tam stupně šedi, jako je tomu u dalších barev
Děkuju za vaše názory a rady. 

- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud má ta kazeta čip, vytáhni a najdi malinké tlačítko nebo otvor, pokud je to otvor něčím do toho píchni, pokud tlačítko, tak normálně něčím zmáčkni, provede to reset té kazety. Většina výrobců jí zamezí fungování i v polovině barvy.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Tak ta černá tiskne jenom když stáhnu text z internetu a vložím ho do wordu, ale když napíšu do wordu text já, tak nevytiskne ani písmeno. :( dirku už jsem zkoušel, ale ta tomu nepomohla. :/
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4879
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
03 kvě 2025 20:29
-
- 5
- 7891
-
od Stenatko
03 dub 2025 21:42
-
-
Barevná tiskárna HP LaserJet 4550HDN Resource manager Příloha(y)
od Radovan-kocour » 03 kvě 2025 22:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4217
-
od Radovan-kocour
04 kvě 2025 15:32
-
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 4847
-
od zuzana3
25 pro 2024 22:23
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”