Help Windows

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

system32
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Help Windows

Příspěvekod system32 » 27 pro 2007 13:25

Zdar chlapi, kámoš má noťas HPčko, už mu šlape 3 roky jako hodinky. Včera mi psal, že mu nejde spustit a vypnul ho normálně a žádné potíže nenastaly, které by tomu nasvědčovaly... :idea:

Píše mu; Systém Windows nelze spustit, uvedený soubor je poškozen nebo nebyl nalezen

Windows\system32\config\system

Když sem tam hodil, jeho orig. instalačni cd, chce mi nainstalovat Win 95 nebo co.

Co s tím díky moc. :smile:
Pořádek je pro blbce, inteligent zvládá chaos.

Reklama
Jan Lejsek
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Jan Lejsek » 27 pro 2007 13:53

Tak to je divný,zkus ať ten tvůj kámoš restartuje počítač a na začátku se musí dostat do "boot menu" ale nevím jestli je to přesnej název.No pak dej do mechaniky to CD a dej boot from device nebo něco takovýho(hlavně nedávej boot from hardisk :D).Snad to pomůže,no pak se už v tom vyznáš,jen musíš umět trochu anglicky. :D
Intel E8400@3GHz - ATI Gigabyte HD4850 - 4 GB RAM 800Mhz - LG "22" flatron,2ms,LCD

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 27 pro 2007 14:04

POkud by nešel nastartovat ani v nouzovém režimu u mě je to při startu mačkat F8 musí ti někdo poradit jestli konfig.CFG vytváří zálohu konfig.BAK pak by stačilo dostat se k bak souboru a přemenovat jej na CFG. Myslím že za tím účelem by ti mohlo pomoci Ultimate Boot CD ale bacha nenechávej si radit od lamy jako já a počkej až se ozve někdo další.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

system32
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod system32 » 27 pro 2007 14:13

Mě de hlavně o to, že nechce přijít o data co má na HDD že... :lama:
Pořádek je pro blbce, inteligent zvládá chaos.

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 27 pro 2007 14:15

Pokud tam nekde nepotvrdis format tak se s datama nic nestane :) ...pokud ma AMI bios do boot menu se dostane F11. Tam at da at nabootuje s cd a po nabehnuti nabidky at zmackne R jako opravit. Mozna to pomuze. Ale nikdy sem to nedelal tak nevim :D
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”