grafika - problém s výkonem
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
grafika - problém s výkonem
Dobrý den, nevím jestli to píšu dobře do tohohle téma,ale mám problém s grafikou a mým novým pc.Takže, abych začal po Vánocích jsem si koupil nový pc = i5-4460,8gb ram,r9 280,ssd,hdd.Samožejmě, že jsem tenkrát hned začal testovat nové hry atd. ale teď k věci dříve jsem ho měl nový tak mi jely hry asi tak na 60fps když, ale teďka po skoro půl roce jsem to zkoušel znova tak už tak tomu nebylo hry mi jely jenom tak na přibližně 35-40 fps a celkově výkon karty se snížil se mi zdá.Nedávno jsem take dostával blue screeny ze hry cs:go že je chyba nějakého vga grafického adaptéru.Nevěděl jsem co stím tak jsem zkusil sundat bočnici pro lepší proudění vzduchu, hraju tak už asi měsíc a žádný blue screeny jenom teda zůstala chyba stým výkonem ten je furt slabý. Nevíte co stím ? Myslíte že bude třeba spálený nějaký čip v grafice nebo něco uvnitř ? vtomhle se moc nevyznám,ale velké teplloty jsem neměl kolem 75.
Re: grafika - problém s výkonem
Mám ten samý problém,a přeinstalace ovladačů nic nevyřeší,jelikož si systém pamatuje nastavení sdílené paměti kterou podle mě grafice krade, kvůli WDDM ovladačům od Microsoftu které potřebujeme na to,abychom ty WHQL(nvidia,ati) ovladače vůbec nainstalovali.Kdyby tam zakladní grafický adaptér(WDDM) nebyl nainstalovaný tímto způsobem,jednalo by se asi o "nezabezpečené" zavedení ovladače přes externí zabezpečené médium ale bez obrazového signálu který je k tomu potřeba a to je nemožné:(
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Nech si zkontrolovat v sekci BSOD log z těch událostí. Pak nebudeš spekulovat, ale vědět.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
matzanivs píše:Mám ten samý problém,a přeinstalace ovladačů nic nevyřeší,jelikož si systém pamatuje nastavení sdílené paměti kterou podle mě grafice krade, kvůli WDDM ovladačům od Microsoftu které potřebujeme na to,abychom ty WHQL(nvidia,ati) ovladače vůbec nainstalovali.Kdyby tam zakladní grafický adaptér(WDDM) nebyl nainstalovaný tímto způsobem,jednalo by se asi o "nezabezpečené" zavedení ovladače přes externí zabezpečené médium ale bez obrazového signálu který je k tomu potřeba a to je nemožné:(
Z poloviny to chápu,ale nechápu proč to tak dělají ? to je tak u všech grafik nebo nedá se něco udělat ?
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
d1amond píše:Nech si zkontrolovat v sekci BSOD log z těch událostí. Pak nebudeš spekulovat, ale vědět.
Už jsem to tam dal zatím nic.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Vydrž. Mají toho hodně...
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
No furt níc
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3250
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
07 úno 2025 17:00
-
- 0
- 1901
-
od TomoMoto
22 srp 2024 07:33
-
-
Grafika z bazaru cena cca 2-3000 Kč Příloha(y)
od michal84 » 15 bře 2025 14:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 38
- 14476
-
od michal84
11 dub 2025 10:54
-
-
-
bitmapová grafika - úprava fotografií, retuše, filtry.
od zuzana3 » 10 kvě 2025 11:32 » v Design a grafické editory - 2
- 5096
-
od zuzana3
10 kvě 2025 17:31
-
-
- 4
- 3381
-
od lukas222