Dobrý den, notebook je zpomalený, proběhla kontrola a vymazání od virů. Ale stále při spuštěném okně google a nečinosti, je výkon ve správci na 100 % a pamět přes 2 GB. Ale v procesech není nic vidět, co by to zatěžovalo.
Prosím o radu co s tím. Vše dlouho trvá, pomalu se načítá net, může být wifi slabší, ale i spouštění programů trvá déle, než dříve, při více spuštěných oknech vyskakuje hláška plugin ukončit, nebo posečkat...dříve toto také nebylo.
problémy s HW
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: problémy s HW
Doporučuji navštívit sekci HijackThis a požádat o pomoc při zbavení se virů a podobné verbeže z netu. Návod v Články a návody.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: problémy s HW
Dobrý den,
tam jsem právě byl, kde došlo k vymyzání havěti, vir již žádný není. Proto mě odkázali na toto téma s podporou HW.
tam jsem právě byl, kde došlo k vymyzání havěti, vir již žádný není. Proto mě odkázali na toto téma s podporou HW.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1766
-
od andrej71
Zobrazit poslední příspěvek
26 bře 2025 22:07
-
- 6
- 2901
-
od kecalek
12 zář 2024 10:53
-
- 8
- 6246
-
od Qinter
28 črc 2024 12:26
-
- 0
- 1760
-
od walderan
25 úno 2025 11:41
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 4834
-
od zuzana3
25 pro 2024 22:23
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”