Chrochtání počítače.

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 09 led 2008 14:52

Už si ani neumím představit, že by PC vydávalo nějaké zvuky :lol:

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 09 led 2008 15:16

Tak ho zapni! :D

Nakra
nováček
Stav:

Re: Chrochtání počítače.

Příspěvekod Nakra » 09 led 2008 17:01

A nevíte, nějakej super antivirák na tažení abych zjistila, jestli to není kvůli viru. Vzpoměla jsem si totiž, je jsem jednou chtyla spyware a od tý toby to asi chroupe. Takže jestli to nebude tím :idea:

Nakra píše:Ahojky.
Potřebovala bych poradit lidičky. Poslední dobou mi hrozně začal chrochtat počítač, ať dělám cokoliv, vždycky hrozně chrochtá, až mám někdy pocit, jako kdyby mlel šutry nebo tak něco. Navíc, když provádím více funcí najdenou, tak se často zasekne a buď se musí restartovat, nebo chvíli čekat až se vše vrátí do normálu. Jenže pak stejně pracuje hodně pomalu a musím být opatrná. Nevíte, z čeho by to mohlo být a jak se to dá odstranit?
Dík za radu.

Mirek1
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Mirek1 » 09 led 2008 17:09

No budiš ti přáno..ale tím to asi nebude :D http://www.antivirovecentrum.cz/antiviry.aspx

Zeppelin
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Zeppelin » 09 led 2008 17:13

Stáhni si Nod32 je to sice zkušební verze na 30 dní ale to ti stačí.....a ještě Spybot Search&Destroy......na spyware. I když Nod je i na spyware nic tím nepokazíš.....
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W

Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 09 led 2008 17:15

Blue Spirit píše:Tak ho zapni! :D

Pomalu ho nevypínám :P

P.S.: Dobře, tak to vložím sem, aby jsme nezakydali celé vlákno:

BROZA: Na jaký rambajs jsem si zvykl? Já tu rambajs prostě nemám! :P http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=15347
Naposledy upravil(a) X dne 09 led 2008 19:20, celkem upraveno 3 x.

BROZA
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod BROZA » 09 led 2008 18:25

X píše:
Blue Spirit píše:Tak ho zapni! :D

Pomalu ho nevypínám :P

Tak to už jsi si na ten rámus zřejmě zvykl :lol: :lol: :lol:

//pánové,nespemujte téma,prosím
//Baron Prášil
Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT

Nakra
nováček
Stav:

Příspěvekod Nakra » 09 led 2008 19:06

No tak jsem udělala kontrolu HD Tunem. Výsledek je, že v sekci Health je u Health Statusu napsáno Failed. Takže usuzuju, že je asi HDD v prdeli, ale nevyznám se v tom, takže nevim. Jo a v té sekci Health mi to taky vyjmenovalo několik různých věcí, a z toho tři byli červeně failed a jedna žlutá. No takže asi je s ním fakt něco. P.S. jak často by se měl HDD měnit?

Potřebovala bych poradit lidičky. Poslední dobou mi hrozně začal chrochtat počítač, ať dělám cokoliv, vždycky hrozně chrochtá, až mám někdy pocit, jako kdyby mlel šutry nebo tak něco. Navíc, když provádím více funcí najdenou, tak se často zasekne a buď se musí restartovat, nebo chvíli čekat až se vše vrátí do normálu. Jenže pak stejně pracuje hodně pomalu a musím být opatrná. Nevíte, z čeho by to mohlo být a jak se to dá odstranit?
Dík za radu.

Nakra
nováček
Stav:

Příspěvekod Nakra » 09 led 2008 19:19

Tak jsem provedla kontrolu pomocí HD Tunem. V sekci Health mi to vyjelo tisíc věcí, z toho byly tři červené a jedna žlutá. Pak na konci bylo Health Status : Failed ( červeně) Takže asi je ten HDD vážně v háji. No já nevim, já sem z hoto celá divná :cry: Njn když je někdo přes PC pako :D

Dík za radu.

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 09 led 2008 19:24

njn.nejsem přes HW,ale určitě si zazálohuj data o který nechceš přijít.

Zeppelin
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Zeppelin » 09 led 2008 19:29

A jak je ten disk starý?
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W

Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 09 led 2008 19:29

no tak bych ti doporučoval sehnat někoho s druhým HDD a k němu data přetahat nebo povypálit (při menší kapacitě) no a taky by bylo dobrý ty hlašky skopírovat ty žlutě a červeně a taky můžeš dat na reklamaci pokud je eště v záruce

btw: nechápu tvůj styl odpovídání prosím používej tlačitko zaslat odpověd pro přehlednost díky
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”