Chrochtání počítače.
Re: Chrochtání počítače.
A nevíte, nějakej super antivirák na tažení abych zjistila, jestli to není kvůli viru. Vzpoměla jsem si totiž, je jsem jednou chtyla spyware a od tý toby to asi chroupe. Takže jestli to nebude tím

Nakra píše:Ahojky.
Potřebovala bych poradit lidičky. Poslední dobou mi hrozně začal chrochtat počítač, ať dělám cokoliv, vždycky hrozně chrochtá, až mám někdy pocit, jako kdyby mlel šutry nebo tak něco. Navíc, když provádím více funcí najdenou, tak se často zasekne a buď se musí restartovat, nebo chvíli čekat až se vše vrátí do normálu. Jenže pak stejně pracuje hodně pomalu a musím být opatrná. Nevíte, z čeho by to mohlo být a jak se to dá odstranit?
Dík za radu.
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
No budiš ti přáno..ale tím to asi nebude
http://www.antivirovecentrum.cz/antiviry.aspx

Stáhni si Nod32 je to sice zkušební verze na 30 dní ale to ti stačí.....a ještě Spybot Search&Destroy......na spyware. I když Nod je i na spyware nic tím nepokazíš.....
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
HiJackThis
Blue Spirit píše:Tak ho zapni!
Pomalu ho nevypínám

P.S.: Dobře, tak to vložím sem, aby jsme nezakydali celé vlákno:
BROZA: Na jaký rambajs jsem si zvykl? Já tu rambajs prostě nemám!

Naposledy upravil(a) X dne 09 led 2008 19:20, celkem upraveno 3 x.
No tak jsem udělala kontrolu HD Tunem. Výsledek je, že v sekci Health je u Health Statusu napsáno Failed. Takže usuzuju, že je asi HDD v prdeli, ale nevyznám se v tom, takže nevim. Jo a v té sekci Health mi to taky vyjmenovalo několik různých věcí, a z toho tři byli červeně failed a jedna žlutá. No takže asi je s ním fakt něco. P.S. jak často by se měl HDD měnit?
Potřebovala bych poradit lidičky. Poslední dobou mi hrozně začal chrochtat počítač, ať dělám cokoliv, vždycky hrozně chrochtá, až mám někdy pocit, jako kdyby mlel šutry nebo tak něco. Navíc, když provádím více funcí najdenou, tak se často zasekne a buď se musí restartovat, nebo chvíli čekat až se vše vrátí do normálu. Jenže pak stejně pracuje hodně pomalu a musím být opatrná. Nevíte, z čeho by to mohlo být a jak se to dá odstranit?
Dík za radu.
Tak jsem provedla kontrolu pomocí HD Tunem. V sekci Health mi to vyjelo tisíc věcí, z toho byly tři červené a jedna žlutá. Pak na konci bylo Health Status : Failed ( červeně) Takže asi je ten HDD vážně v háji. No já nevim, já sem z hoto celá divná
Njn když je někdo přes PC pako

Dík za radu.
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
A jak je ten disk starý?
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
HiJackThis
HiJackThis
no tak bych ti doporučoval sehnat někoho s druhým HDD a k němu data přetahat nebo povypálit (při menší kapacitě) no a taky by bylo dobrý ty hlašky skopírovat ty žlutě a červeně a taky můžeš dat na reklamaci pokud je eště v záruce
btw: nechápu tvůj styl odpovídání prosím používej tlačitko zaslat odpověd pro přehlednost díky
btw: nechápu tvůj styl odpovídání prosím používej tlačitko zaslat odpověd pro přehlednost díky
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2356
-
od ComputerAsylum
Zobrazit poslední příspěvek
07 kvě 2025 16:35