Vadný disk???
Vadný disk???
Ahoj dostal jsem od známého PC s kterým si už nevěděl rady, jde o to že chce provést instalaci nového operačního systému, konkrétněji se jedná o windows 7 ultimate 32 bit. Problém je v tom že po vložení instalačního média do mechaniky se při začátku instalace, kdy je na obrazovce položka spouštění instalačního programu, zobrazí hláška systém windows nemohl najít informace o discích v tomto počítači. Nelze ani nabootovat jak z dvd tak ani z flash disku. Ve správci disků HDD vidět není, v biosu ano a v tento počítač také ano. Používal nelegální operační systém stažený někde z webu, takže to možná udělalo nějaký nepořádek. Google mi toho taky moc neřekl a byl bych rád za nějaký postup.Předem díky
Re: Vadný disk???
Zkus zkontrolovat HDD Přes CrystalDiskInfo a nebo pak ještě přes Hirens BootCD .
posuďte dle screenu
a pokud chci dát správu disků tak mi to píše že se nelze připojit k virtuální diskové služběRe: Vadný disk???
Problem bude v tom instalacnim mediu stazenem nekde z uloz.to, nejspis to bude nejaka historicka verze z roku 1545.
Idealni by bylo sehnat instalacni medium Windows 7 SP1 media refresh (august 2014) a instalovat z nej a licenci si koupit vlastni, stoji na Ebay pouhych 8 Euro (ta sama, co jisty prodejce z Jicina prodava jako vyhodny software za 1500 Kc).
Idealni by bylo sehnat instalacni medium Windows 7 SP1 media refresh (august 2014) a instalovat z nej a licenci si koupit vlastni, stoji na Ebay pouhych 8 Euro (ta sama, co jisty prodejce z Jicina prodava jako vyhodny software za 1500 Kc).
ale já mám instalační medium na dvd a počítač jej prostě nebere, nebo spíš ten hadr
Vzdyt to rikam - prilis stare instalacni medium, nejsou na nem potrebne ovladace.
Microsoft vydaval kazdeho pul roku nove instalacni disky pro Windows 7.
Microsoft vydaval kazdeho pul roku nove instalacni disky pro Windows 7.
aha ale u instalace windows 10 mi to dělá to samé a tam pochybuji o nějakých ovladačích
Vyfot tu hlasku, treba fotakem nebo telefonem na obrazovce.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
V PC je jen jeden disk a to ten 160GB, nebo ještě nějaký další? Uvedený disk jsi testoval v jiném PC, nebo původním PC? Co se zobrazí na obrazovce pokud spustíš PC jen s tím diskem a bez DVD v mechanice.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
ano v pc je jen jeden disk a je testován pouze v tom pc který teď mám.Hláška se objevuje pokaždé.Normálně v tom disku mohu pracovat a bios ho taky vidí, ale jakmile začne instalace jakýmkoliv způsobem tak jako kdyby ten disk odmítal spolupracovat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 3888
-
od Dergon
Zobrazit poslední příspěvek
28 črc 2024 20:47