Ahoj, tak za 4 hodky když je pc pouze zapnutý mám okolo 99% vytížené ramky a to na pc není spuštěného nic co by zabíralo fakt tolik %
Nejvíc co mi asi bere je systém a windows defender ?
Někdo nějakou radu co s tím nebo budu muset reinstal ?
8GB ram
Velké vytížení paměti ram okolo 99% pri malé zátěži
Re: Velké vytížení paměti ram okolo 99% pri malé zátěži
Doporučuji přečíst pravidla fora.
Ve Tvém dotazu chybí podstatné informace. Jaký OS, jakou grafiku, nějaké obrázky ze správce úloh kde bude vidět, kolik která aplikace zabírá místa apod.
Ve Tvém dotazu chybí podstatné informace. Jaký OS, jakou grafiku, nějaké obrázky ze správce úloh kde bude vidět, kolik která aplikace zabírá místa apod.
GPU: GTX 960 strix
CPU: I5 4690K
Obrázek ze správce úloh, omlouvám se za rozlišení je to vystřiženo z teamvieweru
btw, bylo mi oznámeno že by to mohlo být AVGčkem ale i po odinstalaci to dělá furt..
GPU: GTX 960 strix
CPU: I5 4690K
Obrázek ze správce úloh, omlouvám se za rozlišení je to vystřiženo z teamvieweru

btw, bylo mi oznámeno že by to mohlo být AVGčkem ale i po odinstalaci to dělá furt..
Z obrázku je patrné, že druhý v pořadí je Teamviewer. Takže to není tak, že by byl PC jen 4 hodiny zapnutý, ale jsou na něm spuštěné aktivní aplikace, se kterými je pracováno. Překvapuje mě však, že si bere tolik procent. Ovšem nevíme kolik to je MB. Nedodal jsi totiž celková čísla ze správce úloh, kolik je celkem RAM k dispozici, kolik volné a další. Z těch obrázků se těžko dělá analýza.
WIN 10 sice neznám, ale to že systém vystoupá z 9,1% na 29% musí mít svůj důvod, což z těch obrázků není vidět. Třeba tady bude někdo kdo s tím má nějaké zkušenosti. Trošku to všechno více prozkoumej, a hlavně zjisti, jaké aplikace tam běží, protože podle mě není pravdou, že PC je jen 4 hodiny zapnuté, tam se něco děje.
Vím že AVG občas zahltí a zpomalí PC, ale jenom některé konfigurace, takže už ho nepoužívám. Před lety jsem to řešil přímo s AVG, a nebyli schopni přijít na důvod.
WIN 10 sice neznám, ale to že systém vystoupá z 9,1% na 29% musí mít svůj důvod, což z těch obrázků není vidět. Třeba tady bude někdo kdo s tím má nějaké zkušenosti. Trošku to všechno více prozkoumej, a hlavně zjisti, jaké aplikace tam běží, protože podle mě není pravdou, že PC je jen 4 hodiny zapnuté, tam se něco děje.
Vím že AVG občas zahltí a zpomalí PC, ale jenom některé konfigurace, takže už ho nepoužívám. Před lety jsem to řešil přímo s AVG, a nebyli schopni přijít na důvod.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 3910
-
od Galli
Zobrazit poslední příspěvek
06 zář 2024 13:17