(i5-6500, ASUS GTX 950 STRIX 2G DDR5 OC, 8 GB Corsair Vengeance DDR4 RAM, 750GB 5400 RPM HDD,Windows 10 Pro x64)
Ahojte,
dneska po škole jsem si zapnul FIFU 15, hrál jsem asi 10 minut, najednou zničehonic přes celou obrazovku zelený tečky a PC se bez blue screenu restartoval do rozlišení 800x600, a ty zelený tečky jsou jen tam, kde není myš. Správce zařízení píše, že: Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43)... Stáří PC je necelý měsíc. Už jsem zkoušel odinstalovat a znovu nainstalovat drivery, dávání Windows do továrního stavu, flash BIOSu na nejnovější verzi...bohužel vše bez úspěchu..
SPĚCHÁ! GTX 950 Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43)
Re: SPĚCHÁ! GTX 950 Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43)
Byla grafika přetaktovaná nebo měla custom bios? Když se na ní podíváš (hlavně kolem PCIE power konektoru), nejsou tam stopy po spálenině? Zní to divně, ale můžeš si k ní klidně i čichnout, jestli neucítíš něco spáleného.
Můžeš jí taky zkusit vyndat a dát do jiného slotu, nebo jestli máš jiné PC tak zkusit tam.
Můžeš jí taky zkusit vyndat a dát do jiného slotu, nebo jestli máš jiné PC tak zkusit tam.
Grafika byla se stock nastavením, v PC nikdy nic nebylo taktováno. No u desky píšou, že druhý PCI slot je určen pro Crossfire/SLI, tudíž nevím, zda bude single slot grafika fungovat.
Dodatečně přidáno po 3 minutách 6 vteřinách:
Je fakt, že GPU se malinko opírá o chladič chipsetu, ale teploty jsou zcela normální a větráčky se točí, hry jedou na Intel GPU.
Dodatečně přidáno po 3 minutách 6 vteřinách:
Je fakt, že GPU se malinko opírá o chladič chipsetu, ale teploty jsou zcela normální a větráčky se točí, hry jedou na Intel GPU.
Zkusil bych ji v jiném PC. Pokud by nefungovala ani tam, tak bych ji reklamoval.
Nemyslím si, že by to byla HW chyba. Je sice fakt, že se backplate malinko opírá o chladič chipsetu, ale není to ani měsíc staré a vše do té doby fungovalo na 100%, nic se nikdy nepřehřívalo. Vyzkoušet to můžu, kouknu se ještě na Windows Update.
Dodatečně přidáno po 8 minutách 24 vteřinách:
Zkusil jsem nabootovat Windows 10 v safe režimu, pomocí DDU jsem odinstaloval zbytky driverů od GPU a nainstaloval druhé nejnovější (kdyby to přecijen bylo nejnovějšími drivery) a pořád nic. :p
Dodatečně přidáno po 8 minutách 24 vteřinách:
Zkusil jsem nabootovat Windows 10 v safe režimu, pomocí DDU jsem odinstaloval zbytky driverů od GPU a nainstaloval druhé nejnovější (kdyby to přecijen bylo nejnovějšími drivery) a pořád nic. :p
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 5722
-
od draxxx
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:02
-
-
iOS 18 - icloud lock i pro koponenty v zarizeni
od petr22 » 17 zář 2024 08:38 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3172
-
od petr22
17 zář 2024 21:21
-
-
-
Externí bluetooth nenajde žádné zařízení Příloha(y)
od Mates2004CZ » 15 zář 2024 17:51 » v Problémy s hardwarem - 4
- 3271
-
od petr22
16 zář 2024 16:22
-
-
-
Bluetooth:Bluetooth neni k dispozici v tomto zarizeni
od byron » 02 bře 2025 09:21 » v Vše ostatní (sw) - 1
- 3496