Microfon Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Rostislav Barabáš
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Microfon

Příspěvekod Rostislav Barabáš » 17 dub 2016 08:14

Dobrý den, mám NTB a začal jsem používat sluchatka s microfonem protože jsem zača lhrát hru přes internet. Když zapnu microfon ve hře tak mí spoluhráči mi říkají at vypnu vysavač zkoušel jsem to i přes skype byloto o něco lepší ale pořád to aspon šumělo prý dost Windous mám 7 předtím jsem měl 10ku a nezaznamenal jsem nic k vůli tomu si můžeme jenom psát mam sluchatka s microfonem sluchátka jsou v pohodě až na ten microfon Dostal jsem radyže mam zaprášený počitač že ho musim vyčistit.Půjčil jsem si nové sluchatka ale microfon nešel a konektor na sluchátka jsem musel mit zastrčené jen na polovinu a šla mi jenom prava strana když jsem konektor zastrčil celý nešla vůbec Tak si myslim jestli bynebylo lepší koupit sluchátka do usb Bez sluchatek funguje vše v pohodě zvuk i microfon. Jestli by byl nějaky napad byl bych vděčný Děkuji za jakoukoliv odpověd

Reklama
x-rated
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Re: Microfon

Příspěvekod x-rated » 17 dub 2016 18:39

rosťo, tys měl windows 10 a teď máš windows 7? jak se ti to proboha přihodilo? :shock:
no jinak jestli při standardně zasunutym konektoru to blbne, tak sou v háji buď sluchátka, nebo ten konektor na zvukovce
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

Rostislav Barabáš
nováček
Stav:

Příspěvekod Rostislav Barabáš » 18 dub 2016 08:47

Ale dostal jsem na vanoce ssdisk a přitom jak mi to montovali tak mi i šoupli tu 7ku ted se mi zdá že to asi není to pravé ořechové chvíli s tím vydržím a asi se stejně vrátim k 10tkam a děkuji za radu

Eldan
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Eldan » 18 dub 2016 09:32

Z toho cos nám zatím řekl nikdo žádné řešení nevyčaruje.
1) Co je to za mikrofon?
2) Máš v pokoji něco co hodně hučí? Větráky od PC třeba?
3) Kde máš PC - blízko k hlavě (a umístění mikrofonu), nebo někde dál?
4) Zkus nahrát jak ten mikrofon zní, ať víme o čem přesně mluvíš.

Rostislav Barabáš
nováček
Stav:

Re: Microfon  Vyřešeno

Příspěvekod Rostislav Barabáš » 19 dub 2016 16:30

Tak mam nove s usb vstupem a je to v pohodě

Zpět na “Problémy s hardwarem”