Ahoj, předem se omlouvám za vyjadřování, pc vůbec nerozumím..ale k problému.
Mám k pc připojené dva monitory, jeden pomocí bílého, druhý modrého kabelu...to vede k externí grafice (ráda bych napsala jaké, ale vážně nevím kde to vyčíst) rok jsme takhle fungovala bez problému, posledních pár dní se mi stalo že monitor s bílým kabelem zhasl (kontrolka svítí) myslela jsme že je jen uvolněný, tak jsem ho vyndala a zase zandala a ok - asi dvakrát to pomohlo. Mno ted už ne. Když monitor zapojím pomocí modrého kabelu tak normálně běží, zkusila jsme nahradit bílý kabel novým ale nepomáhá to, takže počítám že kabelem to taky není. Bojím se že je problém v grafice, ale nevím jestli je možné že poběží jen modrý ,,slot,, a bílý má problém, nebo je něco mezi nebem a zemí. Jako já s tím sama nic složitýho neudělám, ale než budu volat profíky tak mě zajímá jestli někoho z vás nenapadá nějaká jednoduchá věc co bych s tím mohla zkusit udělat...
No díky moc za ,,každou,, radu :)
přestal fungovat druhý monitor
-
- Pohlaví:
Re: přestal fungovat druhý monitor
Vítej na PC-HELP!
Nemůžeš ty monitory mezi sebou propojit? Tedy ten, co je připojen modrým připojit bílým a naopak? Můžeš vyzkoušet ten "vadný" monitor na jiném počítači?
Nemůžeš ty monitory mezi sebou propojit? Tedy ten, co je připojen modrým připojit bílým a naopak? Můžeš vyzkoušet ten "vadný" monitor na jiném počítači?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2367
-
od pee.tr
Zobrazit poslední příspěvek
03 říj 2024 20:14
-
- 6
- 2901
-
od petr22
15 dub 2025 08:18
-
- 13
- 10852
-
od JuRas
30 dub 2025 13:41
-
- 6
- 1853
-
od petr22
15 pro 2024 17:59
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 7702
-
od rhsCZ
14 kvě 2025 18:57
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”