dobrý den,
poslední dobou se mi ty problémy s počítačem nějak nahromadili, měla jsem trojského koně pak problém s PCI Device+zvukovou kartou, ty jsem ale odstranila a teď se mi vrátil problém s vyskakováním hlášení o chybě a restartováním počítače. Bohužel modrá obrazovka s hlašením o chybě se mi pořád nedaří nijak zaznamenat. Zpráva o chybě, která "vyskakuje" s nabídkou odeslat obsahuje vždy dva soubory a to
C:\DOCUME~1\Owner\LOCALS~1\Temp\WER82be.dir00\Mini021308-01.dmp
C:\DOCUME~1\Owner\LOCALS~1\Temp\WER82be.dir00\sysdata.xml
u toho prvního se ovšem mění to poslední tvojčíslí (tj. za pomlčkou) a ten druhý soubor podle vyhledávače vůbec není v počítači.
Pořád se snažím chytit tu modrou obrazovku, problém je v tom, že se počítač restartuje nepravidelně, teda myslím, že to nemá návaznost na nějaký soubor či tak. Nevíte co s tím? Nebo je jediná možnost jak najít vhybu v to modrém hlášení? Není něco s těmi soubory co se hlásí na odeslání? Děkuju
chyba a restartování
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ty soubory nic neznamenají-jsou to výpisy nastavení systému a paměti.
Více se dozvíme z modré smrti-jdi do Ovládacích panelů-Systému-Upřesnění-Nastavení (Spuštění a zotavení systému) a tam vypni automatické restartování při chybě.
Pak opiš informace z modré smrti.
Více se dozvíme z modré smrti-jdi do Ovládacích panelů-Systému-Upřesnění-Nastavení (Spuštění a zotavení systému) a tam vypni automatické restartování při chybě.
Pak opiš informace z modré smrti.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
tak jsem to nastavila a tady je
Byly zjištěny potíže a systém windows byl ukončen, aby nedošlo k poškození počítače.
Pokud je to poprvé, co vidíte obrazovku s chybou zastavení počítače, restartujte počítač. Pokud se obrazovka objeví znovu, pokračujte těmito kroky:
Zkontrolujte zda máte k dispozici dostatek místa na disku. Pokud je v koncové zprávě určen ovladač, ovladač zakažte nebo se oraťte na dodavatele ovladačů a vyžádejte si jeho poslední verzi. Zkuste zmnit videoadaptéry.
Obraťte se na vašeo dodavatele hardwaru a vyžádejte si poslední verzi systému BIOS. Zakažte paměťové možnosti systému BIOS, například použití mazipaměti nebo stínování. POkud potřebujete pro odebrání nebo vypnutí součástí systému nouzový řežim , restartujte počítač, po stisknutí klávesy F8 vyberte upřesnění možností spoštění a poté vyberte položku nouzový režim.
technické informace:
***STOP: 0x0000007E (0xC000005, 0x804E4337, 0xBACEBBBC, 0xBACEB8B8)
Zahájení vypisu fyzické paměti.
výpis fyzické paměti je dokončen
požádejte o pomoc správce systému nebo skupinu technické podpory
když jsem znovu rozjela počítač tak mi ještě vyskočilo okénko
"Cannot change Visible in OnShow or OnHode"
Byly zjištěny potíže a systém windows byl ukončen, aby nedošlo k poškození počítače.
Pokud je to poprvé, co vidíte obrazovku s chybou zastavení počítače, restartujte počítač. Pokud se obrazovka objeví znovu, pokračujte těmito kroky:
Zkontrolujte zda máte k dispozici dostatek místa na disku. Pokud je v koncové zprávě určen ovladač, ovladač zakažte nebo se oraťte na dodavatele ovladačů a vyžádejte si jeho poslední verzi. Zkuste zmnit videoadaptéry.
Obraťte se na vašeo dodavatele hardwaru a vyžádejte si poslední verzi systému BIOS. Zakažte paměťové možnosti systému BIOS, například použití mazipaměti nebo stínování. POkud potřebujete pro odebrání nebo vypnutí součástí systému nouzový řežim , restartujte počítač, po stisknutí klávesy F8 vyberte upřesnění možností spoštění a poté vyberte položku nouzový režim.
technické informace:
Zahájení vypisu fyzické paměti.
výpis fyzické paměti je dokončen
požádejte o pomoc správce systému nebo skupinu technické podpory
když jsem znovu rozjela počítač tak mi ještě vyskočilo okénko
"Cannot change Visible in OnShow or OnHode"
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
Zkus vložit hojackthis do správné sekce , třeba něco zůstalo po trojanovi.Dělá Ti to při plném vytížení, nebo i bez práce? Chtělo by to napsat celou sestavu ,jakou máš.Třeba nestačí zdroj.Zkus pročistit PC
CCleanerem.
CCleanerem.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Procesor:
Intel Pentium Dual-Core Mobile T2130 s frekvencí 1,86 GHz
1 MB L2 Cache
FSB 533 MHz
Čipset:
ATI Radeon Xpress 1100
Displej:
15,4" TFT WXGA ColorShine
Rozlišení 1280 x 800 pixelů
Grafická karta:
Integrovaná v čipsetu se sdílenou pamětí
Operační paměť:
1 x 1 GB DDR2 667 MHz
2 sloty pro max. 2 GB
Pevný disk:
160 GB, 5400 RPM
Rozhraní Serial ATA
Mechanika:
DVD±RW
Multimédia:
Integrovaná zvuková karta Azalia
Kompatibilní se SoundBlaster Pro
Zabudované stereo reproduktory
Integrovaná CMOS kamera 1,3 Megapixelu
Komunikace:
Modem 56 Kbit/s
Síťová karta 10/100 Mbit/s
Wireless LAN 802.11b/g
Bluetooth 2.0
Uživatelské rozhraní:
Česká klávesnice
Touchpad
Vstupy a výstupy:
1 x Sluchátka
1 x Mikrofon
1 x VGA
1 x RJ-11
1 x RJ-45
4 x USB 2.0
1 x Express card slot
1 x Čtečka karet pro MMC/SD/MS/MS Pro
Napájení:
Li-Ion akumulátor
Výdrž až 3 hodiny
Rozměry:
367 x 262 x 27 - 35 mm
Hmotnost:
2,65 kg
Operační systém:
Bez OS
asi to neí to co jste chtěli že?
Intel Pentium Dual-Core Mobile T2130 s frekvencí 1,86 GHz
1 MB L2 Cache
FSB 533 MHz
Čipset:
ATI Radeon Xpress 1100
Displej:
15,4" TFT WXGA ColorShine
Rozlišení 1280 x 800 pixelů
Grafická karta:
Integrovaná v čipsetu se sdílenou pamětí
Operační paměť:
1 x 1 GB DDR2 667 MHz
2 sloty pro max. 2 GB
Pevný disk:
160 GB, 5400 RPM
Rozhraní Serial ATA
Mechanika:
DVD±RW
Multimédia:
Integrovaná zvuková karta Azalia
Kompatibilní se SoundBlaster Pro
Zabudované stereo reproduktory
Integrovaná CMOS kamera 1,3 Megapixelu
Komunikace:
Modem 56 Kbit/s
Síťová karta 10/100 Mbit/s
Wireless LAN 802.11b/g
Bluetooth 2.0
Uživatelské rozhraní:
Česká klávesnice
Touchpad
Vstupy a výstupy:
1 x Sluchátka
1 x Mikrofon
1 x VGA
1 x RJ-11
1 x RJ-45
4 x USB 2.0
1 x Express card slot
1 x Čtečka karet pro MMC/SD/MS/MS Pro
Napájení:
Li-Ion akumulátor
Výdrž až 3 hodiny
Rozměry:
367 x 262 x 27 - 35 mm
Hmotnost:
2,65 kg
Operační systém:
Bez OS
asi to neí to co jste chtěli že?
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
Částečně, chybí údaje o zdroji. Ten hijackthis si poslala do sekce hijackthis?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
tak se pi počítač znovu zrestartoval a zjistila jsem, že se změnila i ta modrá zpráva, teda lépe řečeno jen kousek, rozdíl je jen v těch technických informacích kde se změnili poselní dvě
původně tam bylo:
a teď tam je:
***STOP: 0x0000007E (0xC000005, 0x804E4337, 0xBACE7BBC, 0xBACE78B8)
už vážně nevím čím to může být postahovala jsem hromadu věcí na čištěni pc, HD Tune mi scanu nic nenašel i když v health je nějaká chby,a le bližší informace nevím jak dostat, Spyware Terminator, AVG ani ZA mi taky nic nechlásí, CCleanerem jsem odstarnila vše co chtěl.... víte co s tím?
původně tam bylo:
a teď tam je:
***STOP: 0x0000007E (0xC000005, 0x804E4337, 0xBACE7BBC, 0xBACE78B8)
už vážně nevím čím to může být postahovala jsem hromadu věcí na čištěni pc, HD Tune mi scanu nic nenašel i když v health je nějaká chby,a le bližší informace nevím jak dostat, Spyware Terminator, AVG ani ZA mi taky nic nechlásí, CCleanerem jsem odstarnila vše co chtěl.... víte co s tím?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
to jaro3: jde o notebook, tak zdroj bych moc neřešil
není tohle tvůj případ? přečti si příčiny a dej vědět, ještě to může být díky málo místa na disku a ovladači ke grafice nebo je nějaký ovladač poškozen

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 1706
-
od Elbeckho
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 15:23