flaash 1Tb blbne

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

DominikHolecek
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: flaash 1Tb blbne

Příspěvekod DominikHolecek » 03 lis 2016 14:08

I 128 GB je za tuto cenu naprostý nesmysl... Navíc dost silně pochybuji, že autor dotazu měl na mysli terabit a ne terabyte - prostě a jednoduše jako většina lidí neví (bohužel), že mezi *B a *b je rozdíl a napíše to proto, jak chce...

Reklama
Robert.Magni
nováček
Stav:

Příspěvekod Robert.Magni » 03 lis 2016 14:29

Cena mě nezaráží,veškerá elektronika je předražená jak svině,reálnou hodnotu to má nulovou.Že v tom bude nějakej háček jsem čekal,ale já to bral už z ,,druhý ruky,, takže vyzkoušený,že alespon nějak to funguje.Jemu to nebrala televize,že skutečná kapacita nebude tera nenapadlo ani jednoho.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 03 lis 2016 14:33

"že skutečná kapacita nebude tera nenapadlo ani jednoho."

Skutecne existuje nekdo, kdo veri tomu, ze za 300 Kc dostane neco, co vsude stoji 21.000 Kc? To uz je lepsi verit na UFO a Yettiho, protoze oboji uz aspon nekdo videl, narozdil od 1 TB flasky za 300 Kc. Elektronika z Ciny je sice o neco levnejsi, ale nikdy ne SEDMDESATKRAT.

Ta flashka je proste a jednoduse padelek, dobry leda tak k vyhozeni nebo k nastaveni realne kapacity a naslednemu formatu.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 03 lis 2016 14:39, celkem upraveno 2 x.

nations112
Level 4
Level 4
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod nations112 » 03 lis 2016 14:36

Sám nemůžeš věřit, že za 300kč na ebay jsi koupil 1TB flashku, když se takové disky prodávají za 15 a více tisíc... Klasické USB 8-16GB (a to ještě se štěstím) s nastavenou velikost 1TB.... Takže ve výsledku jsi udělal naprosto nevýhodnou koupi, když za podobné peníze může koupit Kingston 16GB USB 3.0 s úplně jinou kvalitou i rychlostí. Vyhoď to, na tohle dělat zálohy je čistá sebevražda.

Robert.Magni
nováček
Stav:

Příspěvekod Robert.Magni » 03 lis 2016 15:04

odpověd co jsem chtěl jsem dostal -tera není tera a proto blbne.Takže skenuju,kolik to je doopravdy.Až to budu vědět,uvidím,co dál.Prodělek to nebude,takže hovno zle.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 03 lis 2016 16:15

Fantasto. Než něco koupíš, máš se pořádně informovat. Prostě jsi nalítl na podvod díky své neznalosti a stále si to nechceš přiznat. Jsi ideální zákazník a snadno nalítneš na jakýkoliv podvod ...

Robert.Magni
nováček
Stav:

Příspěvekod Robert.Magni » 03 lis 2016 17:59

Já to vzal od známýho,já si co přiznávat nemám :D Potřeboval jsem zjistit,co je špatně a to jsem tu zjistil.Za mě spokojenost.

nations112
Level 4
Level 4
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod nations112 » 03 lis 2016 18:30

No prodělek to bude, protože většinou tyhle disky jsou kvalitou tak proslulé, že jsou možná tak na přenášení filmů. Zálohy by na ně dal opravu jen sebevrah :D ...
A když vemu v potaz to, že za 300-400Kč seženu 16-32GB kvalitní USB, tak škoda peněz

SamerLP
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod SamerLP » 03 lis 2016 18:38

Najlepšie, na tom, že to je z číny :D Inak na zálohu je už lepšie aj tak použiť 1TB externý harddisk ako flash disk čo tu bol spomenutý za tých 20 000Kč, lebo stratiť taký drahý flash disk by niekto dosť ľutoval :D A ešte k tomu za ten jeden flash disk 1TB by človek mal ešte k tomu aj radšej herný počítač :D (alebo dobrý upgrade)

faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod faraon » 03 lis 2016 19:02

SamerLP píše:Najlepšie, na tom, že to je z číny :D

Všechno je z Číny, a co z Číny náhodou není, to v sobě má součástky z Číny.

Zálohovat na jakoukoliv flashku je stejná blbost jako šlapat na zmiji bosou nohou, a tahle je tak moc pochybná, že bych se jí snad bál strčit i do přehrávače. Jeden podobný případ: http://www.businessit.cz/cz/jak-si-koup ... shdisk.php
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

Robert.Magni
nováček
Stav:

Příspěvekod Robert.Magni » 03 lis 2016 19:51

Tak výsledek testu je to osmička - 7,5 G

Zpět na “Problémy s hardwarem”