Zdravím, chtěl jsem opravit zavirované NTB s nefunkční mechanikou. Tudíž Boot přes mechaniku z DVD nebyl možný. Tak jedině Boot přes USB. Ten nešel i když byl v Biosu dobře nastaven.. Tak jsem ze systému z Tento počítač šel pouze opravit Windows Ultimate na Windows Professional co jsem měl nahraný na flash-ce na USB. Po reinstallu systém běžel. Bohužel jsem nezformátoval disk jelikož ta možnost při opravě nebyla (nevím proč). NTB jel a po vypnutí NTB potom byla jen černá obrazovka. Ani externí monitor přes zapojení VGA mi nic na monitoru neukázal. Přitom jede, jde slyšet a svítí, že je v síti. Zkoušel jsem ho jak s baterií, tak bez ní a nic. Nevíte co s tím je?
Děkuji
Nejde monitor na NTB po reinstallu Win Vyřešeno
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nejde monitor na NTB po reinstallu Win Vyřešeno
No nejlepší bude udělat čístou instalaci legálního systému.
Nouzový režím funguje? Nebo se nezobrazí ani boot?
Nouzový režím funguje? Nebo se nezobrazí ani boot?
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Re: Nejde monitor na NTB po reinstallu Win
Chápu ale, to zřejmě bude chtít novou mechaniku, když nic nečte. Abych mohl z legál CD instalovat ale nouzový režim nejde ani boot se nezobrazí po zapnutí NTB. Hold jenom pořád černá obrazovka =(
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak potom bych to spíš viděl na hardwarový problém.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Grafický čip či nějaký kontakt na základovce ale nechápu, to. S tím NTB se nic nedělo jen Boot oprava přes USB =(
"Přitom jede, jde slyšet a svítí, že je v síti"
To, ze to sviti diody a toci se disk a ventilatory je vsechno co to dela - obvykle se takhle projevuje nejcastejsi vada vsech notebooku, ugrilovana graficka karta.
Co to je za notebook? Acer nebo HP s grafickou kartou od AMD?
To, ze to sviti diody a toci se disk a ventilatory je vsechno co to dela - obvykle se takhle projevuje nejcastejsi vada vsech notebooku, ugrilovana graficka karta.
Co to je za notebook? Acer nebo HP s grafickou kartou od AMD?
Ano jde slyšet, že jede a svítí, že je pod proudem. Je to fujitsu siemens, 1 GB RAM, Win 7 a víc nevím. Není, to můj NTB. Co s tím?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 11134
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41