Takže ten problém je v tom, že můj notebook MSI GE70 2PE APACHE PRO nefunguje zapnout ale jsou vyjímky kdy se prostě normálně zapne a vše funguje úplně normálně.
Problém je teda jen když chci notebook zapnout. Když ho chci zapnout tak notebook se zapne rozsvítí se LED světla , ukáže se MSI logo, větrák se roztočí a po 3 sekundách se NB vypne.Tenhle stejný problém jsem měl před 2 měsíci a pak nějak po týdnu to fungovalo zase úplně v pohodě takže jsem mohl NB klidně i vypínat když jsem ho nepotřeboval mít zaplý aby mi třeba zítra fungoval. Notebook obvykle funguje když ho nechávám v klidu několik hodin a nebo ho Několikrát klidně i 50krát vypínám a zapínám dokud se sám nezapne aspoň tohle se mi dneska povedlo

Problém teda obvykle řeším tak že vypojím baterku,AC adapter a když se notebook vypne vypojím ac adapter a dam ho tam znovu dokud se to nezapne,musím ho vyndat protože na druhý pokus se nezapne.No vím že takových problému moc není,našel jsem na netu stejný problém se stejným laptopem ale nenašli řešení a dal to do servisu ale chci vidět kdyžtak nějaký rady od vás.Děkuji za pomoc :)